- Konu Sahibi zeynep9292
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.kısmet olursa 5 şubat da sözüm olucak bir hafta önceside aileleri tanıştırıcaz :) sanırım söz sürecimiz biraz uzun olucak yani şubatta söz eylül ekim gibi de nişanımız olucak seneye yazında düğün. daha net değil tabi benim ailem tahminen bu şekil isteyecek diye düşünüyorum.asıl merak ettiğim yardımınızı beklediğim ve kafamı karıştıran şey; söz yüzüğü alınmalı mı yoksa tek taş yeterlimi ? erkek arkadaşım evlenme teklifi ederken zaten tek taş almıştı.çoğu arkadaşım eğer kısa olursa söz ile nişan arası söz yüzüğü şart değil zaten nişan yüzüğünüz olucak iki yüzüğe ne gerek var diyo.bende öyle düşünüyorum.E peki diyelim söz sürecim kısa olucak ve söz yüzüğü alınmicak sözüm olmadan bi kaç gün önce ben çıkartıp tek taşımı erkek arkadaşıma geri mi vericem söz günü takılması için bu bana çok saçma geliyo ? sonuçta o gün yüzük takılması gerekiyo adı üstünde söz kesilcek. siz nasıl yaptınız söz yüzüğü aldınızmı ya da sözünüzün olduğu gün sizde mi tek taşınızı çıkartıp verdiniz söz günü takılması için ? bu konuda yaşadıklarınızı benimle paylaşır mısınız acaba ne yapıcağımı bilmiyorum.yüzüğü çıkartıp vermek saçma geliyor.yorumlarınızı bekliyorum :)