Işık vurduğunda belli olmaması insanı rahatlatıyor. Küçük taşlı işlemlerde de düz ve pürüsüz olmasını beklemekte saçma olur ama işte İnsanin içine dert oluyor bazen. Peki parlatıcı taşları sarartması doğru mu peki?canım bişey belli olmuyo bence. ben de olsam parlatıcı kullanırdım direk
hiç duymadım ve görmedim canım..Işık vurduğunda belli olmaması insanı rahatlatıyor. Küçük taşlı işlemlerde de düz ve pürüsüz olmasını beklemekte saçma olur ama işte İnsanin içine dert oluyor bazen. Peki parlatıcı taşları sarartması doğru mu peki?
22K altın ve dayandığı kadar takmak isterim. Sene sonuna doğru da Nişan yüzüklerini takacağız onlar da sonra evlilik alyansları olacak. Tabi böyle taşlarla birdaha sorun yaşamamak için sade ve klasik birşey düşündük. Ve sağlık bakım sektöründe olduğumdan dolayı da yüzüğü taşıyabileceğim şekilde olması mantıklı olurhiç duymadım ve görmedim canım..
ne kadar daha takacaksın bu yüzüğü? gümüş mü bu altın mı ?
anladım canım hayırısı olsun. geçici mi diye merak ettimde.22K altın ve dayandığı kadar takmak isterim. Sene sonuna doğru da Nişan yüzüklerini takacağız onlar da sonra evlilik alyansları olacak. Tabi böyle taşlarla birdaha sorun yaşamamak için sade ve klasik birşey düşündük. Ve sağlık bakım sektöründe olduğumdan dolayı da yüzüğü taşıyabileceğim şekilde olması mantıklı olur
Aynen yavaş yavaş benim heveslerimde tekrardan tazeleniyor. Söz yüzüğünü Kayınvalide ve Sözlüm benim seçmemi istediler. Bana kalsa bende basit birşey olmasını isterdim. Baktım Altın ayarı muhabbetleri başladı, vay 14K hemen kararır alırsan seç birtane. Benimde eğer bir kuyumcuda gözüme birden ''pat' diye birtanesi hoş görünmezse seçimde zorlanıyorum.anladım canım hayırısı olsun. geçici mi diye merak ettimde.ben de gümüş aldım söz yüzüğümü 1 ay sonra nişanım var alyansıma geçmek için sabırsızlanıyorummm
biz aldık zaten canım çift renkli hafif dalgalı bi alyans seçtik. ramazandan sonra nişanımız var çünkü araya ramazan girince önceden halelttik her şeyi biz. bi tek sözlümün takımı kaldı onu da bayramda halledicez işteAynen yavaş yavaş benim heveslerimde tekrardan tazeleniyor. Söz yüzüğünü Kayınvalide ve Sözlüm benim seçmemi istediler. Bana kalsa bende basit birşey olmasını isterdim. Baktım Altın ayarı muhabbetleri başladı, vay 14K hemen kararır alırsan seç birtane. Benimde eğer bir kuyumcuda gözüme birden ''pat' diye birtanesi hoş görünmezse seçimde zorlanıyorum.
Yaklaşık iki şehir ve 15 Kuyumcu sonra (yaklaşık yol mesafesi ile 4 saat içerisinde) bunu seçebildim ama yüzük derecesine yumuşak olduğu için çok hassas.
Sen nasıl bir model düşündün veya seçtin alyans olarak?
Hadi hayırlısı bakalımbiz aldık zaten canım çift renkli hafif dalgalı bi alyans seçtik. ramazandan sonra nişanımız var çünkü araya ramazan girince önceden halelttik her şeyi biz. bi tek sözlümün takımı kaldı onu da bayramda halledicez işte
alyansların fotoğrafını atmak isterdim ama babamda şuan ben de ailemden uzakta yaşıyorum
Hadi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?