Nişan Söz veya nişan yastığı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

IPEKGURCAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
163
32
73

kızlar öncelikle merhabalar ben bunu söz merasimimde kullanıcam ve kendi el emeğimimle yaptım çarşıda hazırlara baktım çok kötüydü modelleri yaptırmak istedim 50 den başlıo güzelleri de 150 ye kadar gidiyo yapamam sanmıstım ama bence gayet hos oldu ve 16 liraya mal ettim şimdi ilgilenenler için yapımından ve malzemlerden bahsetmek istiyorum

ilk önce bir kumaşçıdan saten yarım metre kumaş alın onu dilerseniz elinizde dilersenizde terziye diktirebilirsiniz bir kenarı açık kalıcak içine yarım kilo elyaf alın ucuz yollu ve doldurun ve tekrar dikin ortadaki gül kısımları farkettiyseniz biraz içe göçük çiçekler yukarda kalmasın diye ordaki şlemde istediğiniz büyüklükte bir kase yada tapakla bir daire oluşturun ve kurşun kalemle çizn o kısmı göçürüken işinizi kolaylaştırcak evettttttt bir çuvaldız iğnesiyle o yuvarlağın üstünden gidicek ilk olarak üstten batırın iğneyi alttan tekrar aynı hizaya getirdiğinizde yukarıdaki düğümü çektirerek elinizde sıkıca bir düğüm yapın ve iğneyi her batırıp çıkardığınızda çektirerek içeri göçmesini sağlayın bu arada ipiniz naylon iplerden olmalı yoksa çabuk kopabilir .işlemei bitirdikten sonra kenarlarını zevkinize göre silikon tabancasıyla geçin (ben slikon tabncasını pahalı birşey sanıyordum 5 liraya bile var binbir çeşitlerde falan )orta kısmına incilerde takabilirsiniz hayal gücünüze bağlı malzemeler konusundada yaşadığınız şehirde böle yapma çiçek satan toptancılar falan bulursanız oaralrda daha uygun oluo ama bulmazsanızda normal yapma çiçek satan yerlerden temin edebilirsiniz :))

alternatif ve farklı örnekler göstermek istiyorum bu konuda... ikisi Pelin Home sitesinden alınmıştır. dantelliyi görünce bayılmış, Pelin Hanım'a sipariş vermeye karar vermiştim. ortadaki benimki, onu da sitenin sahibi Pelin Hanım yaptı siparişim üzerine... üzerinde isimler yazılı olduğu için kapattım ve makasın süslemesi bana ait

Eklentiler

• $DSCF00482.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 165
  • $yüzük yastığı 1.JPG
    67 KB · Görüntüleme: 156
  • $yüzük yastığı 2.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 135
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…