söz veriyorum bende kalacaksın

dilhun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
28
0
Belki anlamıyorsun ama dünyana bu denli girdimse sen izin verdin ve ben seni bulduğumda yüreğim bomboştu,yalnızdım,sevgisizdim... yaşamın tüm benliğinde hayatı sürüp giderken seni buldum..seni sevdim..Biliyorum kızıyorsun bana,bu kadar sardığım için seni.. Ama yapabileceğim hiçbirşey yok çünkü seviyorum seni deli bir okyanus dalgası gibi..

Şimdi gidiyorsun içimi şimdiden acabalar sardı... Senin sevgi dolu gözlerini görebilsem nasıl rahatlayacağım, ama olmayacaksın..ben ne yapacağım sensiz buralarda..Ben senle hiç bilmediğim bir zamanın, hiç yaşamadığım bir saatinde buldum kendimi..Hiç yaşamamıştım ki..

Kalplerimizin atislari birleşti ilk defa zannediyorum..Bir yıldız gibi doğdun dünyama yüreğime, aklıma ,tenime..Artık geceleri yıldızlara bakarak gelirken bir başıma, başım yukarıda gülerek göz kırpıyorum zaman, zaman biliyor ve hissediyorum ki sende bana gülümsüyorsun o an.. Seni çok seviyorum aşkım..
Seviyorum dediğim ilk günden beri bendesin ve son günüme kadar bende kalacaksın.
Söz veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…