• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz Vereceğiz Fikir alışverişi...

angera

Yorulursan Yaslan Bana...
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
602
1
26
İstanbul
Kızlar Merhabalar,

henüz resmi olarak evlilik teklifi almasam da biz kendi kafamızda her tarihi netleştirdik.Bu hafta içi önce sevgilim hafta sonu ailesi bize gelecekler aileler tanışacak ve bayramdan sonra sözümüzü yapacağız kısmetse.Ailesiyle ben zaten tanışıyorum ve beni çok seviyorlar.Şimdiden kuyumcuya götürüp bana söz de bileklik takmak istiyorlar.Hangi modeli beğendiğimi sorup duruyorlar.Ben bilezik filan takmayacağım için beğendiğim bir bileklik alacaklar.Babası kız istemede de takı takacakmış. Bizim adetlerimiz de söz de erkeğe takılmıyormuş ama onlar takacağı için bizimkiler de takacaklar takmaları gerekir mi takarsak ne takmalıyız? Erkekler için alternatif çok fazla yok künye kolye ve saat var.Ee bunları söz de takarsak düğünde ne takılacak?Bizim evden de onların evden de evlenenler ilk biz olacağız.
Söz de bohça da hazırlarız büyük ihtimalle çok böyle adetlerden hoşlanmasam da soracağım ailesine.Onun yerine daha modern bir şey düşünüyorum.Söz pastası yaptıracağım ve yanında aperatif şeyler.Minik hediyeler olabilir.
Sizin fikirleriniz nedir? Şimdiden hazırlıklarımı kafamda şekillendirmeliyim çünkü her şey masraf ve zaman yetmiyor bakıp seçmeye bana yardımcı olursanız sevinirimmmm herkese teşekkür ederim.

Sana şimdidien o kadar çok şey takılcak ki yoki stemede yok sözde .. o yüzden herkesi kafası karıştı bence :9:

İstemede sizin bişey takmanıza gerek yokki içlerinden gelmiş :) nişanda takı olucağı için altın takarsınız dügündede saat

cnm msjımda yazdım ya söz nişan bir arada olacak.o yüzden kafam karıştı :31: kız istemede tabii biz bir şey takmayız :)

Son düzenleme:
Back