Söz ve nisan icin alyans olur mu ki?

ben tek sıra tamtur istemiştim ama sözlüm bunu aldı çok hoşuna gitti iiyikide bunu almışız harika duruyo çok gösterişli bende yana döne nişan alyansı arıyorum kafam çok karışık

only_you çok güzelmiş yüzüğün güle güle tak inş..Ooo bizim o telaşlarımız geçti artık düğün telaşındayız çok severek taktığım bi alyansım var artıkk mutluyum şükür..Darısı tüm isteyenlere inşş

Bizde sözde söz yüzüğü taktık . Biraz sade aldık söz yüzüğümüzü . Nişandan sonra da takmadık zaten kaydirigubbakcemile3

Yüzüğün , söz yüzüğü için biraz büyük gibi geldi bana . Sen we eş adayın beğendikten sonra problem yok . Mutluluklar dilerim canım

Cnm biz bir kere aldık tam almıştık sözdede nişandada aynı alyans takıldı gerçi eşimin aldığı tek taş ve çok gzl alyanslarımız vardı onlar ayrı ama söz için bayağı pahalı alınca nişandada kullandık onları. Zaten sözden önce kendi aramızda taktığımız alyanslarımız ve evlilik teklifi ettiğinde taktığı tek taşım vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…