Söz ve nisan icin alyans olur mu ki?

coolfire

Rabbim Hamdolsun..!!
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
677
157
123
Selam kızlar sözünüzde ince söz yüzük takanınız oldu mu?Ortalama fiyat aralığı nedir? kafam karışık benm biraz ya 12 eylülde isteme ve sözüm olcak hayırlısyla ikimizde yüzük takalım söz kurdelası kesilsin istiyorum öle tek ben tektaş takmak istemiyorum ama 2 hafta maksimum 3 hafta sonra nişan yapmayı planlıyoruz ee şimdi söz yüzüğü alsam 3 hafta sonra nişan için alyans alıcam ekstra bi masraf değil mi söz yüzüğü bilmiyorum kii söz için de bildiğimiz alyanslardan alsam nolur??Cvplar için şimdiden teşekkürler kızlar

merhaba :) öncelikle allah tamamına erdirsin diyorum ve bir ömür boyu mutluluklar diliyorum :) bence sözde size tektaş takılması yeterli sonuçta alyanslarınız nişanda takılacak. siz evlendikten sonra hem tektaşınızı hem alyansınızı birlikte takabilirken eşiniz sadece nişandaki alyansını takacak ve söz de takacağınız o yüzüğü saklama amaçlı almış olacaksınız :)
tabi yine de siz bilirsiniz..

ince tamtur takmıştık biz sözde ve tektaş.ince tamtur bakabilirsin hem kullanırsın ben kullanıyorum hep

eğer 2-3 hafta sonra nişan olacaksa alyansa gerek yok...sadece tek taş yeterli...

bizimde sözden 2 hafta sonra nişanımız olmuştu alyans takmadık sadece bana tek taş takıldı...

hayırlı uğurlu olsun canım,mutluluklar

Canım öncelikle hayırlı olsun

Benimde sözden 2-3 hafta sonra nişanım olmuştu, sözümüzde bana da tek taş takıldı, söz yüzüğü gereksiz cnm bencede. Alyanslarınız ve tek taşın kalıcı oluyor bir tek.

olur canım olur

masrafa gerek yok haklısın

alyans alıp hem sözde hem nişanda takılsın. ayrı yüzükler alsan söz yüzüğünü ne yapacaksın hatıra diye saklayacaksın.vereliniortak

ben arkadaşın dediği gibi yaptım.
tek taş hiç sevmiyorum sözde ince alyans aldım 100liraya
nişanda da normal alyans aldım ötekini hatıra diye sakladımsempatiksalakcinni

ama gereksiz olmuş nişan alyansını alıp ikisinde taksaymışım keşke

Kızlar yorumlarınız için çokk teşekkür ediyorum sizler de çok mutlu olun inşş ve tabi darısı isteyenlerin de başına.. aklinialirimsmile Evet öle çok yüzük takmasını seven birisi değilim biliyorum ki söz yüzüğünü alınca bi kenarda saklayacağım sadece takılmıcak oyüzden alyans almaya karar verdikk gerisi takmaya kaldıı :jeyyar:

tek taş yüzüğe bayılıyorum çok zarif duruyor bence tek taş tak derim sözde

artı tek taş hatıra diye saklanması gerekmiyor bazen özel gecelerde ,yemekte ya da canın istediğinde kullanadabilirsin....

alyans almaya karar vermşsiniz ama sözde alyansları takınca nişanda ne takıcaksınız?alyansları çıkarıp tekrar mı takıcaksınız?

canımmmmm :1hug:
öncelikle bu habere çok sevindim, sonunda başardınız :teytey:
bir ömür boyu mutluluklar dilerim a.s.
canım bence sözde tektaş bir de ince ya da düz alyans takılıp daha sonra nişanda geniş alyanslardan takılabilir :1closedeyes:
bence söz de sonuçta bir kere oluyor,sözde takılan alyansını 2 hafta sonra parmağından çıkarsan bile,hep saklarsın ve baktıkça anılarını hatırlarsın,hoş bir hatıra olur boshayallersmile
ama nişanın 2-3 hafta sonra olucakmış, o yüzden maddiyatı da düşünüyorsan alyansı gerek görmeyebilirsin
sadece tektaş takabilirsin veya tamturla tektaş takabilirsin.öyle de çok şık duruyor :asigim:

Sedefonurcum desteklerin için çok teşekkür ediyorum canım evet başardıkk artık ilk adımımızı atmayı bekliyoruzz ayarlıcaz bakalım bişiler canım yaa yeter kii nasip olsun da o günleri görelimmm.. .Bebekkafacım yapıcaz bişilerr aklinialirimsmile tek düşündüğüm o günün heyecanını yaşamak kolay şeyler atlatmadık çünküü yorumlar için sağolun kızlarr ..

söz alyansları uygun oluyor cnm eğer sen istiyorsan aklında kalmasın al bence saklarsın hatıra olarak almak istemezsende tek taş takılsada olur yani bence buna sen karar ver hayırlı olsun opuyorumnanaktan

Prensesi yorumun için sağol arkadaşım :1hug: söz yüzüğü ince alyanslardan istemeyen benm ztn tektaş da olabilir öle cnm vericez elbet bi karar

benim bir arkadaşımda sözde kalın nişan yüzüğü takdı sonra nişanda aynı yüzüğü takdı.gereksiz masrafa lüzüm yok bence.ama benim gibi tektaşı seven biri için sözde tektaş takmak güzel olurdu.tabiki karar senin tatlım.
parmağına bir an önce yüzük takılsın diye sabırsızlanıyorsun sanırım çünkü istemeye gelindikden sonra2-3 hafta sonra nişan yapılacaksa yüzük takılmasada olur.bizde istenmeye gelindiğinde kız verilince kızı sözledik denir ama yakın zamanda da nişan olur o arada yüzük takılmaz.
ömür boyu mutluluklar

izmirli pınar yorumun için sağol cnm yokk bizdee söz de yüzük takılır işte ben de okdar illa da tektaş demeyenlerden biri olarak böle düşünmüştüm

ince tam tur takabilirsin bence.. çok zarif duruyor.. o ince söz yüzükleri satarken de para etmiyor ancak hatıra niyetine saklarsın.. aama bence nişanda alyans alıp şimdi tam tur takman daha mantıklı..
hayırlı olsuuun.. mutluluklar.. a.s.

isterseniz kalın nişan yüzüğü olarak alın zaten nişan yakınmış nişandada onu takarsınız yada ince söz yüzüğü alın nişanda başka takarsınız. ince taktınız diye kimse sisi yadırgamaz merak etmeyin.

asmin teşekkür ederim yorumun için..Pissy cm asla öle düşüncelerim yokturr kimse umrumda değildir benm öle elalem ne der takıntılarım yoktur yanii sadece 2 3 hafta için birdaha hiç takmayacağım yüzüğü alıp saklamak istemediğimdendii yorumun için teşekkür ediyorm cnm

merhaba arkadaşım bilmiyorum sözün nişanın oldu mu ama ben yazmak istedim.
sözüm oldu 28.o2.2o1o'da ben söz yüzüğü taktım ama çok ince değil benimkisi 150 tl'ye mal oldu bizimki.
doğum günüm vardı dün tektaşım geldi
ama tektaş takmayı sevmiyorum ne biliyim hoşlanmıyorum ya,kanım almıyor
şubatta da nişanımız olucak o yüzüklerde 900 tl fiyatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…