• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soz ve Nisan Fotograflarim

bergolya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
272
1
96
İstanbul
Merhaba Arkadaslar daha once soz ve nisan fotolarimi kendi profilime koymustum ama cok goren olmadi buraya tekrar koyayim istedim. Dugunumuz 8 Agustosta insallah.
Simdilik 2 tane var elimde digerlerini en kisa zamanda yukleyecegim. Tesekkurlera.s.
soz.th.jpg

user93829pic20487122348.th.jpg

ikinizde cok mutlu gozukuyosunuz :nazar:
umarim hep boyle mutlu olur ve hic ayrilmazsiniz :Saruboceq:

Allah tamamina erdirsin,
bende Augostos gelini olacagim allah kismet ederse :-))

Canım elbisene bayıldım çok güzel görünüyor bende sözümde kırmızı giydim ama bu kadar cesur çıkamadım tabi :çok üzgünüm:nişanlımın yüzünden üzerime mini cepken giymiştim o yüzden elbisemin modeli pek belli olmadı ama senin elbisen çok hoş duruyor sende kaldırmışın boydan resminide koyabilir misin? sırt kısmı çapraz mı bu elbisenin?ayy çok mu şey istedim kusura bakma canım gelinliğimin üst kısmını böyle mi yaptırsam die düşündüm bir an :uhm:yerimseniben:nazar::nazar:

Son düzenleme:
Canım elbisene bayıldım çok güzel görünüyor bende sözümde kırmızı giydim ama bu kadar cesur çıkamadım tabi :çok üzgünüm:nişanlımın yüzünden üzerime mini cepken giymiştim o yüzden elbisemin modeli pek belli olmadı ama senin elbisen çok hoş duruyor sende kaldırmışın boydan resminide koyabilir misin? sırt kısmı çapraz mı bu elbisenin?ayy çok mu şey istedim kusura bakma canım gelinliğimin üst kısmını böyle mi yaptırsam die düşündüm bir an :uhm:yerimseniben:nazar::nazar:

Cok tesekkur ederim cnm bnm. boydan resim soz yarin koyacagim. sirtindanda var mi hatirlamiyorum ama olmadi elbisemin fotografini ceker yine koyarim merak etme sen. dugunun ne zaman? ben gelinligimde straptez istedigim icin ozellikle nisanda bu sekil aldim farkli olsunlar diye. sende fotografini koy merak ettim bendekaydirigubbakcemile2

Back