Kız İsteme söz ve nişan biraz buruğum lütfen yardım

hehe saol tatlım bnm haklısın bende öle 5 yere sınava gittikten sonra kazandım asistanlığı,artık vazgeçecekken bu hayalden kısmetmiş oldu..bnm öyle bazı insanlar gibi mevkisi şöyle olsun yok doktor yok mühendis olsun derdim yok ben yıllardır bu adamla beraberim hiçbir zmn yanımda eksik kalmadı, aksine bana brşyler kattı,ztn yakın sayılır ben biyoloji bitirdim o beden eğitimi:) ve çok çalışkan oysdn tıkadım kulaklarımı...bence anne baba yani çekirdek aile önemli olan,onlar iyi düşünürse gerisi geşir bence sizde hiç uzatmayın sonuçta mesleğiniz var kötü iş istemediğiniz için en iisi için uğraşıosunuz yoksa başka işlere heran girilebilir,boşverin ve mutlu olmanın tadına bakın çok teşekkür ederim yorumların için
Buarada 2 elbise aldım ben, birini evde giycem toz pembe tül kısa çok şirin,birde nişana giderken lacivert çok sade ve asil duran bi elbise aldım diz hizamda oda tek kol ve üzerinde çok değişik bi gülü var vücut hatlrımı çok hoş gösterdi darısı inş sizin ve bütün sevenlerin başına olsun 1 gün kaldı :))[/I][/I]

Canım elbiselerinin ve nişanının fotoğraflarını koyarsan çok mutlu olacağım merak ettim deUmarım her şey ama her şey dilediğin gibi saygı ve huzur çerçevesinde olurBir ömür mutlu olursunuz umarım çok üzülmüşsün belli ama olsun takma sen:)

Hiç üzüldüğüm gibi olmadı :) herşey çok güzel oldu, ve herkes çok eğlendi çok nezih bir nişan oldu dediler :) çok mutluyum foto koymayı öğreneyim, hemen koyujam arkadaşlar:) buarada sözdü nişandı aslında bunlar teferruat öyle küçük şeylere takılmamak lazım, önemli olan iki insanın birbirine olan sevgisi ve saygısı...

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ocak-ayinda-nisanlanacaklar-buradayiz-35.html

cnm linki tıklarsan o sayfaya ekledim fotolarımızı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…