- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
- Konu Sahibi EndoplazmikSeyyahikulum
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar
yaklaşık 3.5 yıldır erkek arkadaşımla görüşüyoruz. Askere gitti geldi, kendisi sporcu bir takımda futbol oynuyor, ayrıca Besyo antrenörlük mezunu, bir belge alıcak inş UEFA dan ondan sonra önü açık,bende üniversitede asistan olarak çalışıyorum. Biz çok heveslendik ve birşeyler yapmaya karar verdik, ancak benim mevkimin şuan için(şuan için diyorum çünkü belgeyi aldığında kat kat iyi olacak benden)ondan iyi olması bizim aile büyüklerince neye güvenipte geliyor söylemlerine neden oldu. ki şuan boştada olabilirdi, öyle isteyenlerde oluyor biliyorum...Ben bunları takmıyorum,biz çıkmaya başladığımızda benim akademisyen olacağım belli bile değildi, aksine o hep bnm ilerlememi istedi,hep destekledi..kendiside çok çalışkandır 17 yaşından beri kendi parasını kazanan biri ancak şuan işsiz gibi laf söylüyorlar, herkese anlatmaya çalışsamda herkes anlamak istediği gibi algılıyor..sonuçta işi tam oturduğunda evleneceği şuan evlenmiyoruz. Neyse çok uzatmayacağım bu yüzden bu cmt geliyorlar isteme ve nişan olacak ama ben birisi kötü laf edecek diye çok korkuyorum ve sevinemiyorum bile,bir yanım mutlu ama bir yanım hüzünlü.. Benmimle aynı durumda olan varmı diye çok merak ettim ve paylaşmak istedim arkadaşlar..
mademm sevdiceğinn önü açık biri bişiy sölese de tıka kulaklarını duyma kimseyi nişanlı olmanın tadını çıkar cnm
aileler sorun çıkarmak isteyince illa birşey buluyorlar işi iyi olsa emin ol başka birşey bulurlar.
aynı şeyleri beiz de yaşadık. benim sözlümün kendi firması var Allaha şükür işleri çok iyi durumu güzel, üniversiteyi aile şartlarından dolayı bitirememiş. annesi ve babası ayrı babaannesi ile büyümüş, üniversitedeyken babaannesini kaybedince çalışmak zorunda kalmış. bizimkiler sen üniversite okudun o kadar 1 sene sonra mali müşavir olacaksın bunu kendine layık gördütsen biz ne diyelim durumuna getirdiler olayı. o kadar üzüldüm ki anlatamam. babam hatta demiştiki bende gidip bir yer tutarım iki mal koyarım satarım keşke iyi bir işi olsa bir yerde maaşlı çalışsa demişti.
sonuçta düşündüm ve ben bu insanı 5 yıldır tanıyorum kendini son derece geliştirmiş, kültürlü, bilgili bir insan. varsın diploması olmasın. çok iyi bir kariyeri var. evini geçindirecek durumu fazlasıyla var.
sana naçizane önerim sen sevdiğine güveniyorsan, onunla bir hayatı paylaşmaya karar verdiysen biraz kulaklarını tıkayacaksın.
sizde nasıl durumlar neler yaşadın tatlım?bende buna yakın bi olay yaşadım tatlım halada yaşıyo gbiyim diyebilirm aslında
sizde nasıl durumlar neler yaşadın tatlım?
BULUT öncelikle güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum, onun takımdan aldığı parayla nişan yapılıo mesela ama insanlar illa garanti meslek diyorlar,halbuki o devletten kat ve kat daha fazla kazanıyor yeri geliyor işte ama dedemlerle konuştum,onların içini rahatlattım kaç yaşına geldin artık seni kandıramaz kimse ztn dio,bu çocuğa iyi diyosan iyidir dedi..insan olsun eşini sahiplensin,ailesine düşkün olsun elbet gerisini çalışır yaparsınız diyo saolsun biraz rahatladım 2gün kaldı heyecan dorukta:)
BULUT sanada allah en gzl işi nasip etsin inş. ben mezun olduktan 2 sene sonra girebildim,ama sabredince insan herşeyi başarır bence teşekkürler tekrardan
Sağol arkadaşım senin güzel dileklerinde beni çok mutlu etti.ancak benim için çok geç artık.7 yıl oldu mezun olalı doğrudüzgün bi işim olmadı hiç.hayatımda kimse yok anne yok kardeş yok.3 -4 tane dost beni hayata bağlayan.bunları niye anlatıyorum dersin.elindekilerin kıymetini bil ve tadını çıkar diye...gerisi vız gelsin sana .niye bu başlığın altındayım çözdüm 'buruk' kelimesi getirmiş beni.'BURULMA demek için gelmişim.
birde ailen tabiiki kötü niyetle söylemiyodur.seni en iisine layık gördüklerinden sitemleri ...onlara anlayış göster.başkalarının konuşmasıda tamamen kıskançlıktandır.her şey gönlünce olsun....
olsun sede yinede umudunu kesme elbet biryerlerden birşeyler çıkar,ben şunu anladım sabretmeden hiçbirşey elde edemiosun...bir diğer konuda da haklısın halimize şükretmek lazım böyle küçük şeylere vıdı vıdı yapmamak lazım bulut ailen nerede hakikaten?Sağol arkadaşım senin güzel dileklerinde beni çok mutlu etti.ancak benim için çok geç artık.7 yıl oldu mezun olalı doğrudüzgün bi işim olmadı hiç.hayatımda kimse yok anne yok kardeş yok.3 -4 tane dost beni hayata bağlayan.bunları niye anlatıyorum dersin.elindekilerin kıymetini bil ve tadını çıkar diye...gerisi vız gelsin sana .niye bu başlığın altındayım çözdüm 'buruk' kelimesi getirmiş beni.'BURULMA demek için gelmişim.
birde ailen tabiiki kötü niyetle söylemiyodur.seni en iisine layık gördüklerinden sitemleri ...onlara anlayış göster.başkalarının konuşmasıda tamamen kıskançlıktandır.her şey gönlünce olsun....
önemli olan mutlu sona kavuşmuşsun tatlım çok sevindim:)milletin ağzı torba değilki büzesin dimii herkes kendi yaşamına bakmalı hakikatenah ahhhhhh bızde ıs mevzusu yoktu ole bı durumumuz da yoktu ıkımızde ozel bı sırkette calısıorduk... yazsamm o kdr uzar koku neyse... ıstemeye gelcekler problem oldu.. nısanlancaz gozumunn yasıyla nısan taktılar.. Allahıma sukurler olsn evlendım cok mutluyum.. kayınvalıdemle aram cok ıyı.. herkesın dılı bı tarafına kactı cok afedersınız...hıc moralını bozma bole seylerde hep olan gelınle damadaa ıkı gence oluyo.. sakın moralını bozma ben pısmanım keske aglamasaydım keske keyfıme baksaydım...
saol tatlım haklısın ya artık bundan sonra görmedim duymadım bilmiyorum :) aptalı oynayacağım, 2 gün sonra cnm acaip heyecan bastı bana ya şimdiden daha sonra nolacak bilmiyorum inş. brz geçer :)Sen ona güvendikten sonra gerisini boşver canım. İnsanlar mutlaka bir kulp takarlar. Heleki kıskanç kişiler. Sen zaten ailene çok güzel açıklama yapmışsın, dışardaki insanlarıda duyma, yeri geldimi ağızlarının payını ver canım. Bu arada ne zaman olacak nışan?
önemli olan mutlu sona kavuşmuşsun tatlım çok sevindim:)milletin ağzı torba değilki büzesin dimii herkes kendi yaşamına bakmalı hakikaten
Annemi kaybettim ablam ve babamda kendi hayatlarına bakmak istediler