• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz tepsisi

Escircassian

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
850
202
133
40
Slm arkadaşlar erkek arkadaşım askerde 23 gün sonra burda nasipse ve geldikten sonra artık hazırlıklara başlıyacağız dolaysıyla her aşama için sizlerden yardım isteyebilirim....Malum ilk olarak söz merasimi var ve şimdiden fikir edinmeye başladım...Söz tepsisi alternatiflerinizi sunabilirmisiniz ama şöyle süslü püslü, ortasında kadeh falan olanlardan değil daha orjinal bişey olsun yada illa tepsi olmasın mesela küçük cam sandık falan olabilirmi yada daha neler olabilir....:34:

çok güzel yastıklar var,
ben bi internet sitesinden almıştım,
Kalp şeklinde üstüde fransiz dantelleri ile süslenmiş kenarları boncuklu.
üstünde iki tane kuş vardı, yüzükler kuşların boynuna asılıyodu. Nişanda da onu kullanmıştım görenler çok beğenmişti

çok güzel yastıklar var,
ben bi internet sitesinden almıştım,
Kalp şeklinde üstüde fransiz dantelleri ile süslenmiş kenarları boncuklu.
üstünde iki tane kuş vardı, yüzükler kuşların boynuna asılıyodu. Nişanda da onu kullanmıştım görenler çok beğenmişti

işte o söz yastığını daha ben bugün bi sitede gördüm..nerden aldın canım o yastığı nerelerde satılırki??

kızlar ben yapabilirim size söz tepsisi- yastığı.. nasıl bi model istiyorsanız uygun bi fiyatla hazırlayabilirim :)

Back