• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz Temmuza kayıcak Bizimkiler Çıldırıcak ! Yakında Sinemalarda ..

LoadedGun

Evlivemutlu <3
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
5.984
90
113
Yani resmen üzüntüden ne söz ne nişan düşünüyorum artık ! Dün erkek arkadaşım söze teyzelerininde gelmek istedigini (almanyadan gelicekler) söyledi fakat daha önce mezuniyet tarihi olan mayıs konuşuldu.Daha gecen gün haziranda bitiyor sınavlarım mezuniyetden sonra olmazmı diye sordgu annem yok kesinlikle olmaz dedi.Dünde kayınvalidemin arayıp bikaç gün içinde böyle bişey dicegini öğrendim , ben ailemi çok iyi tanıyorum ertelemek istediklerini düşünücekler uzaktan gelicekleri için zaten herkes birbirini ilk defa görücek istenmedigimi düşünücekler bu da bize yansıdı böyle böyle olucak deyincede biz kavga etdik bu sefer ,ne yapıcam bilmiyorum ,yolunda giden herşey bozuldu çok üzülüyorum artık ne heycanım ne mutluluğum kaldı :43:

aileni dizginlemek sakinleştirmek senin görevin canım. güzelce annene anlat durum mantık dışı olmadıktan sonra neden istenmediğini düşünsünler ki.. başka olaylardamı oldu?

aileni dizginlemek sakinleştirmek senin görevin canım. güzelce annene anlat durum mantık dışı olmadıktan sonra neden istenmediğini düşünsünler ki.. başka olaylardamı oldu?
Yok başka olaylardan degil bu tamamen annemlerin 4 yıldır ilişkimize onay vermemeleriydi. Neyse artık bu vakite kadar geldik bakalım neler olucak hiç bilmiyorum:5:

Sen pozitif düşün, bu vakte kadar ilişkinizi getirmişsiniz ne güzel, bundan sonra da öyle devam eder inşallah. Bu dönemlerde aileler de özel bir hassas oluyor ufak tefek pürüzler olması muhtemeldir sıkma sen canını her şey hallolur bir şekilde anneciğin biricik kızına kıyamaz :)

Sen pozitif düşün, bu vakte kadar ilişkinizi getirmişsiniz ne güzel, bundan sonra da öyle devam eder inşallah. Bu dönemlerde aileler de özel bir hassas oluyor ufak tefek pürüzler olması muhtemeldir sıkma sen canını her şey hallolur bir şekilde anneciğin biricik kızına kıyamaz :)

İnşallah dedigin gibi olur :) Çok teşekkür ederim destekleriniz için :44:

Konu çözümlendi kızlar :) İçim rahat sorunsuz bir şekilde atlatdık telefon görüşmesini . Ve söze degilde uzak olduğundan direk evde nişana karar verdik .Allah nasip kısmet ederse 20 temmuz nişan tarihimiz :)

Konu çözümlendi kızlar :) İçim rahat sorunsuz bir şekilde atlatdık telefon görüşmesini . Ve söze degilde uzak olduğundan direk evde nişana karar verdik .Allah nasip kısmet ederse 20 temmuz nişan tarihimiz :)

hadi gözün aydın :nazar: hayırlı uğurlu olsun senin adına sevindim :46:

hadi gözün aydın :nazar: hayırlı uğurlu olsun senin adına sevindim :46:
Çook teşekkür ederim :) Ne zormuş ya bunlarla uğraşmak valla bi an hevesim kaçtı napıyosanız yapın diyesim geldi :) Masraf falan da yapılmıcak bohça bilmem ne vs. Masraflar düğün için yapılıcak herşeyimizi dügünde alıcaz :)

Back