söz resimleri:D

$DSCI0441.JPG $Fotoğraf-0047_e1.jpg $DSCI0502.JPG $Fotoğraf-0049_e1.jpg $DSCI0460.JPG $DSCI0470.JPG $DSCI0451.JPG $DSCI0504.jpg $DSCI0539.JPG $DSCI0479.JPG $DSCI0503.JPG

çok tşk edrm canım:dher gören öyle söyler bizi anne kız bile sanmazlar hep abla kardeşmisiniz diye sorarlar:D

cok yakısmıssınız,bu arada ne guzel olmussun ,omur boyu mutluluklar:69:

canım Allah nazarlardan korusun çok tatlısın!!! elbisen çok iyi bir seçim olmuş, çok da yakışmış.O günün mutluluğunu ve hayecanını çok iyi bilirim.darısı bu güzel günü yaşamayı bekleyenlerin başına:))

düğünümede az kaldı daha gelinliime bile karar veremedim tavsiyelerinizi alabilirmiyim arkadaslar:70:

sen seçeneklerine karar ver,resimlerini koyarsın. elimizden geldiğince yardım edebilirsek ne mutlu :)

$IMG101[1].jpg $7e1db4a4[1].jpg kollar böyle alt kısmıda bu şekil olsun istiyorum tesettürlü olacagım için ceken gerekiyo ama bnde cepken sevmiyoru sanırım cok zor bulucm kendndn kollu gelinlik:(

mutluluğunuz daim olsun canım.Çok yakışmışssınız.çokta güzel olmuşssun.Bu arada cidden ne kadarda çok benziyorlar anne oğlan :)

sen de nişanlın da annelerinize ne çok benziyorsunuz. Maş. çokta yakışmışsınız:) Mutluluklar dilerim

Back