• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz olmadan alyans ve takı almak uğursuzluk getirir mi?

princessofprincess

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
19
0
6
İzmir
kızlar, sevgilm var 6 aydır bi tane cok guzel giden bi iliskim var mutluyuz fakat nedense benimki bi türlü evliliğe yanaşmıyor:( ben bu özenç içinde para biriktrdm geçen gün gittim kendime tek taş yüzük aldım tria istiyordm aslında ama onlar cok pahalı:( sevgilime göstrdm belki üzülür evlenme teklif eder diye ama hiç oralı olmadı hatta yem attım. tria istiodm aslında ama param yetmedi dedim o da sen bulent ersy musun ne gerek var böyle abartılı takılara diyerek beni tersledi çok üzüldüm kızlar :(
eve gittim, annem de demez mi evlenmeden böyle evlilik yüzüğü benzeri takı takman uğursuzluk getirir diye. yüzüğü taktım ertesi akşam da kavga ettk sevgilimle hatta bana ağza alınmayack küfürler etti hiç hak etmiyorm böyle muhameleyi :(( ben yüzüğün kerameti diyorum gerçekten var mı böyle bişey ? evlenmeden alyans türü şeyler takılmaz mı? aslında hiçinanmam böyle şeylere sacma geliyr ama acaba demedende insan edemiyor :(

Bakiyorum yeni uyesin ve 3 konu acmissin, ikisi ayni ve digeride benzer konu. Senin evlenmek icin ne acelen var? Evlilik konusunda özenmek cok yanlistir. Bence cocugu sikma ve evliligi bi sure at kafandan yoksa kufur isitirsin cocuktan yine, hic gerekmez.

Bakiyorum yeni uyesin ve 3 konu acmissin, ikisi ayni ve digeride benzer konu. Senin evlenmek icin ne acelen var? Evlilik konusunda özenmek cok yanlistir. Bence cocugu sikma ve evliligi bi sure at kafandan yoksa kufur isitirsin cocuktan yine, hic gerekmez.

nebilim sevgılımı cok sevdigimden olsa gerek bana bi buldumculukluk geldi bu aralar, bi de yaz sezonu herkes evlenior ben de özeniyorum haliyle gittim kendime yüzük aldım maaşımı biriktirip ev eşyası mutfak eşyası tarzı şeyler alıyorum sürekli ama bu gidişle kız kurusu olacağm evliliğe bu kadar meraklı olmak da iyi değil hastalık mı acaba benimkisi psikologa gitmeye karar verdim:( belki de ilk ciddi iliskim oldugu ıcın mı bu kadar baglandım sevgılıme onun mu bi getirisi bu bilmiyorum offf

kızlar, sevgilm var 6 aydır bi tane cok guzel giden bi iliskim var mutluyuz fakat nedense benimki bi türlü evliliğe yanaşmıyor:( ben bu özenç içinde para biriktrdm geçen gün gittim kendime tek taş yüzük aldım tria istiyordm aslında ama onlar cok pahalı:( sevgilime göstrdm belki üzülür evlenme teklif eder diye ama hiç oralı olmadı hatta yem attım. tria istiodm aslında ama param yetmedi dedim o da sen bulent ersy musun ne gerek var böyle abartılı takılara diyerek beni tersledi çok üzüldüm kızlar :(
eve gittim, annem de demez mi evlenmeden böyle evlilik yüzüğü benzeri takı takman uğursuzluk getirir diye. yüzüğü taktım ertesi akşam da kavga ettk sevgilimle hatta bana ağza alınmayack küfürler etti hiç hak etmiyorm böyle muhameleyi :(( ben yüzüğün kerameti diyorum gerçekten var mı böyle bişey ? evlenmeden alyans türü şeyler takılmaz mı? aslında hiçinanmam böyle şeylere sacma geliyr ama acaba demedende insan edemiyor :(

Şaka olduğunuza inanmak istiyorum
Daha 6 aylık sevgilin sana ağza alınmayacak küfürler ediyo, sen ayrılman gerekirken yüzüğün kerameti deyip evlilik hayalleri kuruyorsun karşı taraf istemediği halde.

Bence aksine evliliğe yanaşmasındansa daha da itici olursun böyle şeyler yaparak birlikte olduğun erkeğin gözünde... kaldı ki evlenecek birine benzemiyor anlattığına göre üzülmeni istemem kendi kendine gelin güvey olma bu işler kader kısmet meselesi zoraki olmaz.

Bu çocukdan da hayır gelmez sana bana kalırsa.

Sana ağza alınmayacak küfürler ettiyse tek taşını da kendin almışsın zaten kurtul adamdan yoluna engel olmasın bence. Hem çok ekstrem ve karşılıklı bir durum değilse 6 ay evlilik hayali için erken hem de adamın zaten hevesi yok belli ki! Bu adam sana ayak bağı olur madem o kadar evlenmek istiyorsun kurtar kendini bu adamdan ve yolun açık bekle derim ben.

Ve böyle davranarak sanma ki evliliğe ikna edersin adamı, daha çok soğutursun.

Back