- Konu Sahibi princessofprincess
kızlar, sevgilm var 6 aydır bi tane cok guzel giden bi iliskim var mutluyuz fakat nedense benimki bi türlü evliliğe yanaşmıyor
ben bu özenç içinde para biriktrdm geçen gün gittim kendime tek taş yüzük aldım tria istiyordm aslında ama onlar cok pahalı
sevgilime göstrdm belki üzülür evlenme teklif eder diye ama hiç oralı olmadı hatta yem attım. tria istiodm aslında ama param yetmedi dedim o da sen bulent ersy musun ne gerek var böyle abartılı takılara diyerek beni tersledi çok üzüldüm kızlar 
eve gittim, annem de demez mi evlenmeden böyle evlilik yüzüğü benzeri takı takman uğursuzluk getirir diye. yüzüğü taktım ertesi akşam da kavga ettk sevgilimle hatta bana ağza alınmayack küfürler etti hiç hak etmiyorm böyle muhameleyi
( ben yüzüğün kerameti diyorum gerçekten var mı böyle bişey ? evlenmeden alyans türü şeyler takılmaz mı? aslında hiçinanmam böyle şeylere sacma geliyr ama acaba demedende insan edemiyor 

eve gittim, annem de demez mi evlenmeden böyle evlilik yüzüğü benzeri takı takman uğursuzluk getirir diye. yüzüğü taktım ertesi akşam da kavga ettk sevgilimle hatta bana ağza alınmayack küfürler etti hiç hak etmiyorm böyle muhameleyi