Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Söz / Nişan'ımda giymek istediğim elbise --->

pastelove

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
2.293
194
163
Canlarım 7 Mayısta benim söz + nişanım var. Evde olacak dışarıda değil. Bu elbiseyi dün mağazada giyindim ve çok beğendim. Banada yakıştı diye düşündüm. sonra nettende buldum size resimlerini göstermek için. resimlerden biri elbisenin web sitesindeki resmi...
Elbisenin önü kısa (dizde), arkası uzun...

Yalnız sırtı ve göğüs kısmı çok açık, mağazadaki kadın "etek boyundan kısaltılacak nasıl olsa, önüne o kesilen kumaşları ekler drape yaparız. Göğüs dekoltesi kapanır." dedi.

Hadi onu yaptık diyelim, sırtınıda şalla falan kapatırsın dedi. zaten saçlarımda uzun. Kapanır dimi yaa, sırta başka çare bulunmaz.
Altına bide dore renk ayakkabı alırım sizcede güzel olmaz mı?

Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
resimlerini göremedim ama sana bir tavsiye eğer elbisenin içinde dekolte için rahat değilse sakın alma derim. ordan kapatırız filan hikye elbisenin modeli gidiyor hiç bir özelliği kalmıyor. ben kardeşimin düğünü için bu hataya düştün satıcı kadın tabi elbiseyi satmak için yok şalla kapatırsın elbisenin boyundan çıkan parçayı gögüs dekoltesini kapatır fian dedi elbise iğrenç oldu bütün düğün boyunca şalımı üstümden çıkarmadım ne oynayabildin nede bişey kaldıkı bu nişan senin nişanın elbisemi yok gırla hemde. ben içine sinen bişey al derim bi an bile tereddütün olmasın

ben begenmedim sahsen...
ayrica zaten boyunu kisaltip, dekoltesini kapatcaksin o zaman bu kadar ugrasacagina daha farkli bir elbise alabilirsin... boyuyla, dekolteseyli ugrasmak zorunda kalmazsin...

amaaaaan elbisede buydu inanmıyorum bunun kahve tonuydu sakınnnnn sakınnn.. yanlış anlama ama bu elbise nişan için uygun değil zaten..

Boyumda uzun olduğu için elbise çok yakıştı ama aklım bi sırtında kaldı işte...

gördüğüm kadarı ile istanbulda yaşıyorsun yani şanslısın çık bakırköye kadıköye ümraniyeye ohooo ne güzel elbiseler var buna bin basar ben üç yıl önce giymiştim bu elbiseyi. hem nişan için birsürü bulursun üzülme

O kadar ugrasip elbisennin modeli ile oynayacagina baska modellere de baksan. Cunku yapariz ederiz diolar, kotu sonuc alabilirsin.

bu elbise miçoğu kişinin giydiği bir elbise gibi oldu o , moralini bozmak gibi olmasın ama bence başka bir elbiseye bak derim ben:)

Çok ahım şahım bir elbise değil.Elbette içinize sinmesi çok önemli...İçinize sindiği noktada bizlerin de yorumları çok anlamlı değil belki ama elbisenin bence içinize sinen hali bu.Orasını,burasını kapatalım derken elbise içinize sindiği halden bir hayli uzaklaşacak.Ayrıca orjinalini bozmadan çok şık elbiseler bulursunuz.Sadece buna takılıp kalmayın.​

Arkadaşlara katılıyorum, çok klasik ve ayrıcada nışan için uygun bir elbise değil. Bence hemen kararını verme, bu senenin moda rengi pudra pembe elbiseler var, hem dekolte konusunda sorun yaşamayacağın modeller. Bunu alma derim sana

hiç beğenmedim..çok dekolteli..bence nişanda vaya düğünlerde bu kadar abatıdan kaçmak lazım..zaten gözler senin üzerinde olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…