• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz-nişan tepsi ve yastıkları yapılır haaanııımmm :)

zipircik

sağlıkla,hayırla gel bebeğim ☺️
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
618
461
323
arkadaşlar söz ve nişanlar için tepsi- yastık yapıyorum isterseniz yardımcı olabilirim :)

mütercimmmm için yaptığım yüzük sandığı :nazar:
Eki Görüntüle 690329 Eki Görüntüle 690330 Eki Görüntüle 690331 Eki Görüntüle 690332 Eki Görüntüle 690333

bu sandığı da kendim için yapmıştım :) :nazar:

$DSCF0222.jpg $DSCF0177.jpg

Nacizane fikrim ben benim sandığı çooook beğendim, hem değişik oldu hem de çok şık. Çeyizcilerde satılan dandik tepsilerden bin kat güzel oluyor kızlar tavsiye ederim :) Bu arada tekrardan eline sağlık Zıpırcık :)

Nacizane fikrim ben benim sandığı çooook beğendim, hem değişik oldu hem de çok şık. Çeyizcilerde satılan dandik tepsilerden bin kat güzel oluyor kızlar tavsiye ederim :) Bu arada tekrardan eline sağlık Zıpırcık :)

beğendiysen ne mutlu bana :) güzel günlerin olsun inşallah :)

merhana emeğinize sağlık çok şık görünüyor. Kendiniz için yaptığınız sandığın aynısını istesem ücreti ne kadardır acaba. bir de isimlerimizin baş harfleri olacak dimi :D

merhana emeğinize sağlık çok şık görünüyor. Kendiniz için yaptığınız sandığın aynısını istesem ücreti ne kadardır acaba. bir de isimlerimizin baş harfleri olacak dimi :D

merhaba teşekkür ederim :) 60 liraya yapıyorum bu sandık ve makası. isimlerinizin baş harflerini isterseniz olur tabiki isteğinize bağlı :)

Merhabalar,

Ben size özel mesaj atmayı denedim ancak yeni üye olduğumdan sistem kabul etmedi. Sandıktan yaptırmak istiyorum. Özel mesaj ile numaranızı gönderebilirseniz sizi aramak isterim.

Teşekkürler. Ellerinize sağlık:)

Merhabalar,

Ben size özel mesaj atmayı denedim ancak yeni üye olduğumdan sistem kabul etmedi. Sandıktan yaptırmak istiyorum. Özel mesaj ile numaranızı gönderebilirseniz sizi aramak isterim.

Teşekkürler. Ellerinize sağlık:)

Teşekkür ederim :)

eğer kapıda ödemeden kastınız sandığın ücreti ise malesef öyle birşey yapamıyorum ücretin bir miktarını alıyorum sandığı gönderdiğimde de kalan kısmını alıyorum

ptt nin kapıda ödeme sistemi var bildiğim kadarıyla.
ürünü teslim ederken görevli parayı da alıyor.
üstüne sanırım hizmet karşılığı 5 tl ekliyorlar

Teşekkür ederim. Dün akşam yüzükleri aldığımız kuyumcu hoş bir yüzük tabağı :) hediye etti. Beğenmem diye umuyordum ama oldukça şık hazırlamışlar.

Ben hiçbir şey bilmiyorum aslında. Bu site de kafamı karıştırdı:) Bizde yok böyle adetler ama ben istiyorum çok güzel şeyler hazırlamışsınız.

Şimdi eksiğim kurabiyeler ve magnet. Kurabiyeleri kendim mi denesem diye düşünüyorum ama..? Sipariş vermek daha mantıklı gibi. O kadar güzel şeyler çıkaramayabilirim.

Çok teşekkür ederim. :17:

ptt nin kapıda ödeme sistemi var bildiğim kadarıyla.
ürünü teslim ederken görevli parayı da alıyor.
üstüne sanırım hizmet karşılığı 5 tl ekliyorlar

açıkcası bu konuda bi fikrim yok öğrenmem gerekiyor. siz düşünüyor musunuz?

Teşekkür ederim. Dün akşam yüzükleri aldığımız kuyumcu hoş bir yüzük tabağı :) hediye etti. Beğenmem diye umuyordum ama oldukça şık hazırlamışlar.

Ben hiçbir şey bilmiyorum aslında. Bu site de kafamı karıştırdı:) Bizde yok böyle adetler ama ben istiyorum çok güzel şeyler hazırlamışsınız.

Şimdi eksiğim kurabiyeler ve magnet. Kurabiyeleri kendim mi denesem diye düşünüyorum ama..? Sipariş vermek daha mantıklı gibi. O kadar güzel şeyler çıkaramayabilirim.

Çok teşekkür ederim. :17:

rica ederim hayırlı uğurlu olsun inşallah mutlulukla takın yüzüklerinizi :) :nazar: magnetlerimi ben kendim yaptım kurabiye sipariş edecektim bende, fakat çok masraflı geldi bana kurabiye

açıkcası bu konuda bi fikrim yok öğrenmem gerekiyor. siz düşünüyor musunuz?

rica ederim hayırlı uğurlu olsun inşallah mutlulukla takın yüzüklerinizi :) :nazar: magnetlerimi ben kendim yaptım kurabiye sipariş edecektim bende, fakat çok masraflı geldi bana kurabiye

yok ben konuyu görünce yazayım dedim.
isteyenler olrusa geri çevirmezsiniz.

Back