• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz mü,nişan mı yoksa her ikiside mi?

Barbi03

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
1.072
6
0
Afyon
merhaba bayanlar söze soyle baslaym 8yıllık bir birliktelgm var bu sene söz yapmayı dusnduk fakat henuz benım okulum btmedgi icn vazgectk allahtan bırsey karısmazsa seneye kesn yapılacak benim sorum evde istemeye gelnce kararlastrlp bi gun calgılı nisan olsun dyoruz arayı uzatmadan yanı demem o kı hem ayrı bı soz yapmaya gerek yok gbı geldı onerılernızı alıym senağlama

bende gereksiz buluyorum.. istemeye gelsinler sonrada nisan olsun tatlim.. biz oyle yaptikk. zaten sevgilimle soz vermistik birbirimize soz yuzugu takiyorduk... tebrikler canimm, mutluluklar diliyorumm

tesekkurler kızlar kımısı once bı soz yapıyo bır sene sonra nısan zaten nısanlı gbı oluyorsun kı fark yok yanı bencede

Beni istemeye geldiler önce bizimkiler kısmetse olur dediler sonra biz onlara gittik ondan sonra onlar tekrar geldiler sözüm verildi ama öyle yüzük falan takılmadı 15 gün sonra da cafe de nişanım oldu.

Biz öyle 1 sene altı ay falan beklemek istemedik çok gereksiz bencede..

Hayırlısı olsun canım hakkında mutluluklar dilerim şimdiden.

Biz de söz yapmadık, ben genel gidişatı anlatayım yardımcı olmak adına. Evlenme teklifini tektaşla yapmıştı ben de o gün taktım nişana kadar çıkarmadım :) Yani biz sözümüzü vermiştik ama öncesinde aileleri dışarda bir yemekte tanıştırmıştık ve onay almıştık. Sonra istemeye geldiler, yüzük merasimi olmadan, hayırlısıysa olsun dendi. Müstakbel kayınpederim bana bir kelepçe taktı, o kadar. Ardından da aile büyükleriyle 80 kişilik bir nişan yaptık restaurant bahçesinde, müziksiz. Nişan sonrası arkadaşlar ve genç aile fertleriyle taksime eğlenmeye gittik. Ben ve dahil olan herkes tüm bu süreçten memnun kaldı.

ikiside evde olucaksa bikere nişan yapın ama nişanı dışarda yapıcaksanız evde bi yüzük takılır istemeye geldiklerinde

Isteme olduğunda yüzük takılmasin kararlaştırılan bi günde çalgılı eğlence gibi bahçemiz var orda nisan yapılsın diyorum bende arayı fazla uzatmadan bir de bana hem tek taş hem alyans takılacak degil mi yani öyle oluyo sanirim

Tektaş daha opsiyonel yani imkan varsa takılıyor gibi, kimisi söz yüzüğü niyetine kimisi teklifte takıyor. Nişan için alyans mutlaka oluyor tabi. Düğünde ayrı alyans alanlar da varmış ama ben çok yüzüğüm olacağına taşlı bir tane alyansım olsun dedim. Söz yüzüğü de almadık düğüne ayrı alyans da almıcaz. Dediğin gibi güzel olur bence yani bahçede ama tektaşını tören sırasında takmaları gerekmeyebilir, kurdeleler alyansta olucak sonuçta :)

cnmm bizimde snein ddigin gibi olduu..bizim akrabalar çok kalabalık ondan evde söz olsa bisürü tanıdık darılırdı neden çağırmadık diye.. yaklaşıkk 3 hafta geldiler ilk hafta tanıştılar ikinci haftaaaaa tamam dediler 3.hafta nişanın gününü belirledider..4.hafta nişan oldu söz ile birlikte dışarıda salon kiraladık..

O halde gelip istediklerinde genede yüzük takılmasin hic nasilsa tanıştılar coktan babam o gün verir beni :) nisan gününü kararlaştiririz nisan günüde hem tek taş hem alyans takılırda bunu yani tek taşi onlar düşünmezse bunu benim mi söylemem gerek acaba

Back