• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz merasimi

egm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
72
0
36
İstanbul
kızlar 2hafta sonra sözüm var toplam 25kişi gelecekler neler yapmalıyım kapalı biriyim nasıl bir kıyafet önerirsiniz ??? kek pasta kurbaiye ne tarz şeyler yapmam gerekli yarımınıza ihtiiyacım var kızlarrrr:43: çok heycanlıyım:18::69:

merhaba canim öncelikle hayirli olsun yiyecek türü olarak pogaca cesitleri,kek,kurabiye,susamli simit,salata cesitleri,yaprak sarmasi...vb gibi seyler idealdir zaten genelde bunlar yapiliyor + tatli ikramlari unutulmasin bende kapaliyim nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ARMINE nin magazalarina bakabilirsin orda cok güzel kiyafetler oluyor,elbise tarzi bir sey giyebilirsin ya da etek-ceket takim giyebilirsin söz icin uygun olur (evde olacagi icin) esarbinida ordan alabilirsin yeni sezon icin cok güzel ürünleri var eger Ankaradaysan TUGBA & VENN var canim ordada cok güzel kiyafetler oluyor ARMINE zaten bi cok sehrimizde var istersen özelden mesaj atabilirim nerelerde oldugunu sen hangi sehirdesin söyle eger o sehirde varsa ben sana ona göre adresini yazarim eminim hic pisman olmassin o kadar iddiali ürünleri var :46:

salata pogaca cogunlukla sarma yapildignida duyuyorum.. kapaliysan etek ceket cok hos olabilir gercekten =) allah mesut etsinn

herkeze çok teşekkür ederim kızlarr çok sağolun desteğinizz içinnn aay yaa çok heyecanlıyım vallaa biran önce olsun bitsin istiyorum şimdide:34:

herkeze çok teşekkür ederim kızlarr çok sağolun desteğinizz içinnn aay yaa çok heyecanlıyım vallaa biran önce olsun bitsin istiyorum şimdide:34:

bence elbıse giy daha şık olur

benımde bu pazar canım.Aılemden bır suru kısıye sıparıs verdım
halam:zeytınyaglı sarma
teyzem:elmalı kek su boregı
diger halam:peynırlı borek
ark.annesi:ıspanaklı borek
annem:peynırlı borek kısır
arkadasım:tiramisu
ben:un kurabiyesi
arkadas:patatesli pogaca

mrb canım. ma$allah sıralamı$sın :))) hayırlı uğurlu olsun in$allah güzel geçmi$tir. biz pide ayran tarzı yapmayı planlıyoruz. sizce yanlı$mı olur .s daha elbise almadım. sen ne tür giydin ?:40: bazıları ceket falan diyen var çok banell olmazmı yaa

angelprenses sen pazar günü atlattın galiba... nasıl geçti ne giydin merak ettim :61:

mrb canım. ma$allah sıralamı$sın :))) hayırlı uğurlu olsun in$allah güzel geçmi$tir. biz pide ayran tarzı yapmayı planlıyoruz. sizce yanlı$mı olur .s daha elbise almadım. sen ne tür giydin ?:40: bazıları ceket falan diyen var çok banell olmazmı yaa
güzel geçti canım Allaha sukur.Bence pasta sarma borek verin yine de sız bılırsınız.Ben elbise giydim şık bir elbise birazdan paylaşcam albumler bolumunde belkı yardımcı olur ;)

merhaba kızlar benim bi ay sonra sözüm var fakat kafam cok karışık elbisemi aldım fakat sizce ne gibi aksesuar kullanmalıyım (kolye, küpe vs..) malum sözde sadece yüzük alınıyo lutfen yardımcı olursanız sevinirim:5:

merhaba kızlar benim bi ay sonra sözüm var fakat kafam cok karışık elbisemi aldım fakat sizce ne gibi aksesuar kullanmalıyım (kolye, küpe vs..) malum sözde sadece yüzük alınıyo lutfen yardımcı olursanız sevinirim:5:

merhaba cnm, öncelikle Allah tamamına erdirsin inşallah :) çok heyecanlı olduğunu anlıyorum tatlım. ben 2.5 aylık sözlüyüm:) aksesuar birazda sözün nerde olacağına (ev, kafe vs) göre birazda kıyafete göre değişkenlik gösterebilir. ben mesela takı olarak minik taşları olan kurdele şeklinde küpe takmıştım sadece. zaten erkek tarafı bileklik, tek taş vs takıyor.

merhaba cnm, öncelikle Allah tamamına erdirsin inşallah :) çok heyecanlı olduğunu anlıyorum tatlım. ben 2.5 aylık sözlüyüm:) aksesuar birazda sözün nerde olacağına (ev, kafe vs) göre birazda kıyafete göre değişkenlik gösterebilir. ben mesela takı olarak minik taşları olan kurdele şeklinde küpe takmıştım sadece. zaten erkek tarafı bileklik, tek taş vs takıyor.

sim84sim tesekkur ederim, evet cok heyecanlıyım söz evde olcak elbisem de kırmızı satenden o degılde erkek tarafı seti nişanda takmıyo mu tatlım:2:

sim84sim tesekkur ederim, evet cok heyecanlıyım söz evde olcak elbisem de kırmızı satenden o degılde erkek tarafı seti nişanda takmıyo mu tatlım:2:

merhaba cnm, set olarak değilde bana ince bir bileklik takıldı, tabii bizim ailede takılıyor o yüzden :) sizin ailenizde yoksa sözde takı takmak onu bilemem :) tek taş yüzüğümüde sözlüm geçen sene sevgililer gününde hediye etmişti.

Son düzenleme:
merhaba cnm, set olarak değilde bana ince bir bileklik takıldı, tabii bizim ailede takılıyor o yüzden :) sizin ailenizde yoksa sözde takı takmak onu bilemem :) tek taş yüzüğümüde sözlüm geçen sene sevgililer gününde hediye etmişti.

tamam şekercim :1:

Back
X