Öncelikle hayırlı olsun, mutluluklar dilerim, Allah utandırmasın.
Ben naçizane nişanımdan örnek vereyim, fikir olabilir belki.
Biz 20 kişilik pasta yaptırdık. Tuzlu kraker tarzında kurabiye yaptık. Bir de tuzlu poğaça tuzlular grubundan.
Kendim çikolatalı kurabiye yapmıştım, kimini yıldız kimini kalp olarak kestim. Kalp olanların üzerine kırmızı şeker hamuru yapıp yapıştırdım, hoş olmuştu. Yıldızlıları da erittiğim çikolataya batırdım. Elmalı kurabiye hazırladık.
Heyecandan kimse yiyemedi, günlerce biz yedik o ayrı:)
İçecek olarak; kola, gazoz vs ikram etmiştik.
benim sözümde biz baklava şekerpare tarzı şerbetli tatlı ve kola ikram etmiştik..
Bizimkiler de Diyarbakır'dan Bursa'ya geldiler. Tabii sen içine hangisi siniyorsa onu yap canım:)
o zman dediğin gibi pide lahmacun tarzı bişiler yaparsınız o güzel fikir canm...
Bizimkiler de Diyarbakır'dan Bursa'ya geldiler. Tabii sen içine hangisi siniyorsa onu yap canım:)
40 kişiye nasıl sarma yapılacak kız:):):):
40 kişiye nasıl sarma yapılacak kız:):):):
80 tane yeter bence 2şer 2şer
olemı cnm ben senınkıler sehır ıcınden geldıler sandım peki sorun olmadı dımı yaptıkalrın yettı herkeze yemek zor olcak be tatlım o yuzden soruyorum herkeze...
sizinkiler uzun yoldan geliyor
karın doyurucu şeyler bulunması lazım menude
pide falan en ıyısı sanırım lahmacun bayabı kokarda pide daha az kokulu bayılmayın bıde soğan kokusuna
allah tamamnına erdırsın
kom$ulari toplayip saracaksiniz sarmayiya 5 tane yıyen olursa yandım benn yaa yandımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?