Söz Kesimi söz merasimi acil yardım......

duyguyld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
187
2
46
Eskişehir
kızlar yardımınıza ihtiyacım var...28 nisanda sözüm var isteme söz erkek tarafı istanbuldan gelıcek 17-18 kişi kadar geliceklerbızde o kadar varız toplam 40 kişi..şimdi yemek versek ne yapabılırız ya çok kararsısız o kadar ınsana ne yapılabılır pıde ayran daha mı mantıklı kurupasta meyve suyu vercez bide tecrubelı sozlu nışanlı guzel bayanlar ne yapmalıyım kafayı yicem

Öncelikle hayırlı olsun, mutluluklar dilerim, Allah utandırmasın.
Ben naçizane nişanımdan örnek vereyim, fikir olabilir belki.
Biz 20 kişilik pasta yaptırdık. Tuzlu kraker tarzında kurabiye yaptık. Bir de tuzlu poğaça tuzlular grubundan.
Kendim çikolatalı kurabiye yapmıştım, kimini yıldız kimini kalp olarak kestim. Kalp olanların üzerine kırmızı şeker hamuru yapıp yapıştırdım, hoş olmuştu. Yıldızlıları da erittiğim çikolataya batırdım. Elmalı kurabiye hazırladık.

Heyecandan kimse yiyemedi, günlerce biz yedik o ayrı:)

İçecek olarak; kola, gazoz vs ikram etmiştik.

Son düzenleme:

kuzum çok sagol bu güzel dileklerin için...yaptıkalrın çok hoş olmuş balım ama bızımkıler ıstanbuldan gelıcek bız eskişehirdeyiz o yuzden yemek sart olmaz mı ?

Bizimkiler de Diyarbakır'dan Bursa'ya geldiler. Tabii sen içine hangisi siniyorsa onu yap canım:)

uzun yoldan geliyolar yemek lazim canim

dugun yemeginden girin yas pastadan çikin i$te :)
eskisehirde nerdesin
emirdaginda , tarhana yada bamya çorbasi
pilav , et , ho$af sarma yapariz biz ..

pasta kurabiye tuzlu lari yine yaparsin me$rubatin yanina
kurabuye servis tabagi varya kat kat , ona dizdinmi tamamdir kurabuyeleri
pastayida keser afiyetle yersiniz

Allah tamamina erdirsin
tatli tela$ ve heyecanlar bunlar ...

sizinkiler uzun yoldan geliyor

karın doyurucu şeyler bulunması lazım menude

pide falan en ıyısı sanırım lahmacun bayabı kokarda pide daha az kokulu bayılmayın bıde soğan kokusuna

allah tamamnına erdırsın

olemı cnm ben senınkıler sehır ıcınden geldıler sandım peki sorun olmadı dımı yaptıkalrın yettı herkeze yemek zor olcak be tatlım o yuzden soruyorum herkeze...

Sorun olmamıştı. İkramları beğenmişlerdi, laf eden de olmadı:)))

Yemek bence de zor olur. Zaten akşam saatlerinde söz/isteme olduğu için insanlar bir nebze karnını doyurup geliyor diye biz atıştırmalık düşündük.

kofteyle patatesle ugra$mayin
dugundeki gibi eti pi$irin yumu$acik olddua bittiii :)
mercimek olmaz kizzz trhana yokmuuuuu

pide az olur dıyolar kuuzm yaa sence ayıplarlar dıyolar o kadar yoldan geldık bı pıde verdıler derler dıyolar aslında bı çorba pıde salata tatlı en ıyısı yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…