Söz Kesimi Söz mendillerim

canozumm

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
326
21
318
Sakarya
arkadaşlar bunlar benım mendillerim belki fikir olurr :8: :8: :8:

bunlar kadınlar içinn gümüş tepside ve tek halii...

resim257.jpg

01012011387.jpg

erkekler için olan mendiller...

resim258f.jpg

çok güzller özenerek hazırlanmışsın belli
hayırlı olsun
o nikah şekeri giibi olanlarda şeker mi var
yoksa lavanta falan mı
bide sen mi yaptın hazır mı aldın merak ettim

çok güzller özenerek hazırlanmışsın belli
hayırlı olsun
o nikah şekeri giibi olanlarda şeker mi var
yoksa lavanta falan mı
bide sen mi yaptın hazır mı aldın merak ettim

hazır aldımm kuzenım kendı yapmıştı benımkılerı görunce pişman oldu yaptığıma değmedi diye:53: :53: bence hazır olarak çok güzelleri var

kadınlar içim olan lavantalı ve mıktanıslı sözden sonra baktım herkes Buzdolabına yapıştırmış :66: :66: :66: :66:

çok beğenerek almıştım uğur böceklerine vuruldum resmennn:66: :66: :66: ve tanesi 1 Liraydı çok uyguna aldım

cok güzeller ya cok begendim. Hazır almak daha mantıklı gozukuyor. bunları isteme günümü dagıtıyorsun nasıl oluyor

bir de merak ettim ben daha kıyafet konusunda karar veremedim de nasıl bir sey giydin veya giyeceksin

bir de merak ettim ben daha kıyafet konusunda karar veremedim de nasıl bir sey giydin veya giyeceksin

benım isteme söz bir arada oldu ..önce kadınlar görmeye geldi sonra sadece annesi ve babası tanışmaya geldiler sonra söz günü belli oldu aynı gün isteme oldu ..O gün isteme oldu kahveler dağıtıldı..sonra yüzük takıldı..ben sözde elbise giydim...söze göre bence çok uygun bi kıyafetti ne abartı ne çok sade...

çevremdekilerde öyle söyledi bence sözde çok abartıya kaçmaya gerek yok sade ve şık bi elbise ve güzel bir makyaj bence yeterli :66: :62: :62:

Son düzenleme:
Canım bu topiğini yeni gördüm erkek mendillerini beğendim, banada fikir oldu kadınların mendilleri aklımda tasarlı ama erkeklerinkini nasıl süsleyeceğimize karar verememiştim. Çok güzeller hayırlı olsun.:nazar:

Canım bu topiğini yeni gördüm erkek mendillerini beğendim, banada fikir oldu kadınların mendilleri aklımda tasarlı ama erkeklerinkini nasıl süsleyeceğimize karar verememiştim. Çok güzeller hayırlı olsun.:nazar:

erkek mendilleri sadece kurdele ile bağlıydı ben üzerlerine nazar boncuğu taktım daha güzel oldu mendilin üzerindeki tülü renkli de yapabilirsin ben öyle yapacaktım ama zaman kalmadığı için yapamadım renkli daha güzel durabilir...

arkadaşlar bunlar benım mendillerim belki fikir olurr :8: :8: :8:

bunlar kadınlar içinn gümüş tepside ve tek halii...

resim257.jpg

01012011387.jpg

erkekler için olan mendiller...

resim258f.jpg

canımm bu mendilleri nasıl yaptınızz banada yarımcı olurmusunzu çok begendimm
bende el işi bişler yapmak istiorum ama kafam çok karışık

öncelikle hayirli olsun canim rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin. Mendillerinde cok s1k olmus...

Back