Söz Kesimi Söz mendilim. Herkes bayildi :)

kime veriliyor bu mendil..?
ben daha önce hiç duymamıştım, burda gördüm bi kaç kez:sinifsinif:
sözüm oldu bitti, kimseye bişi vermedimdelikafadulden
babam beni verdi sadece :lepi:

kime veriliyor bu mendil..?
ben daha önce hiç duymamıştım, burda gördüm bi kaç kez:sinifsinif:
sözüm oldu bitti, kimseye bişi vermedimdelikafadulden
babam beni verdi sadece :lepi:

canım bende burda gördüm,ben kurabiye yaptırmayı düşünüyorum DS harfleriyle ve havlu dağıtmayı düşünüyorum "dilek ve samet'in sözü 25.06.2010" yazılı olacak kadınlara pembe erkeklere mavi diye ama annem sünnet bebesi gibi uğurlama olur mendile işleme yaptıralım diyor ama ben istiyorum ki hatıra kalsın,aslına bakarsan kafamda çok fikir çok kararsızım hatıra kalması konusunda...CADIARZU aslına fikir verirseniz çok iyi olur canlarım fisfisfis

canim havlulari nisanda yapabilirsin. hem annen hakli o renkler gitmez bence, daha farkli renkler sec bence havlular icin.

söz icin kurabiye uygun bence
yaninada gelen misafirlere söz mendili hazirlayabilirsin
kadin ve erkek mendilleri alirsin,zevkine göre süslersin.

ben mendilleri ücken seklinde katlamistim sonra uclarini birlestirmistim
kurdaleyle baglayip nazar boncugu takmistim.
cok basitti ama tatliu olmustu.simdiki aklim olsa daha cok özenerek yapardim tabi

bu da iyi fikir aslında hem basitte =) kurabiye ve onlar baya güzel olur aslında havlularıda nişana yaparım sağ ol canım benm

kızlar bu söz mendili ne oluyo?herkesemi veriliyor yoksa sadece damadamı? onun yerine başka bişey oluyormu? benimde 22 sinde sözüm var bilmiyorum böyle her ayrıntıyı:sm_confused:

kızlar bu söz mendili ne oluyo?herkesemi veriliyor yoksa sadece damadamı? onun yerine başka bişey oluyormu? benimde 22 sinde sözüm var bilmiyorum böyle her ayrıntıyı:sm_confused:

baslik icinde bi kac defa yazilmisti ama yine yazayim
söz mendili,damat tarafina kizi verdik,söz verdik anlaminda verilen bi mendildir
damada özel yapilir
istenilirse gelen misafirlerede dagitilabilir

yaygin birsey degil,illa olmasi gereken birseyde degil.ben hatira kalsin diye yapmak istedim sadece,gerektigi icin degil.

çok güzelmiş canım ..... ama merak ettiğim bişey var ben hiç duymadımda görmedimde bu mendil ne işe yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…