Öncelikle hayırlısı olsun...
Tanışma, isteme birlikte oldu benim de, söz yüzüğü takmadık ama..
Daha tanışma yeni olduğu için açık büfede insanlar rahat alamaz, çekinirse diye düşünüp servis yaptık..
Onlar 5 kişi gelmişti, biz de 4 kişiydik, çok zorlayan bir servis olmadı..
Söz için genelde mendil dağıtılıyor, yakınlarda pikocu falan varsa baş harflerinizin işlendiği mendiller çok hoş olabilir..
Buraya yazıp cevap beklemektense, internette araştırıp alasını da bulabilirsin aslında..
allah mesut etsin canım hakkında hayırlısı olsun...
bence siz kendiniz tabaklara hazırlayıp verin self servis öyle bir ortamda karışık olur kimi çok alır kimi az alır çoluk cocuk falan ev harabeye döner...kimin ne yediği belli olmaz ...hediye konusunda aklıma bişey gelmedi
cnmmm hayırlı olsun benim de sözüm nişanım bayramdan sonra yapılacak ve evde olacak.henüz isteme olmadı. biz de açık büfe yapacağız çeşit çeşit yapılır isteyen istediğini yer bence.onun dışında o kalabalıkta kim kimin yediğine bakacakki utanma olmaz bence aile oluyoruz artık :)) hediye konusuna gelince cnm benim de aklımda bir şeyler var yapmak istiyorum ama ne olacağına karar veremedim maalesef. şu gıda boyalarıyla yapılan kurabiyeler var ya onlardan veya bizim söz tarihimizin yazıldığı magnetlerden yaptırabilirim.bohça hazırlayacak mısınız siz?
Söz için bencede servis en güzeli , hediyelik olarakta ufak bişey mesela anahtarlık havlu mendil vb dagıtabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?