• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz konusunda her türlü fikir ve önerinize açığımmm lütfen yardımmm :)

MEMMEDIM

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
5
0
16
İstanbul
Merhaba :)

Sayfayı söz telaşına düşünce yeni farkettim ve hemen üye oldum :) İnşallah bayramdan sonra isteme ve söz bir arada olacak...

Size sormak istedğim öncelikli iki soru "Gelenlere hediyelik ve hatıra olması amaçlı şık ne dağıtabilirim ?"
ve geldiklerinde çayla birşeyler hazırlayacağız masaya açık büfe tarzında mı hazırlasak yoksa tabaklara hazırlayıp mı dağıtsak annemle karar veremedik de :)

Yardımlarınız için şimdiden çooooook teşekkür ederim :)

Öncelikle hayırlısı olsun...

Tanışma, isteme birlikte oldu benim de, söz yüzüğü takmadık ama..

Daha tanışma yeni olduğu için açık büfede insanlar rahat alamaz, çekinirse diye düşünüp servis yaptık..
Onlar 5 kişi gelmişti, biz de 4 kişiydik, çok zorlayan bir servis olmadı..

Söz için genelde mendil dağıtılıyor, yakınlarda pikocu falan varsa baş harflerinizin işlendiği mendiller çok hoş olabilir..
Buraya yazıp cevap beklemektense, internette araştırıp alasını da bulabilirsin aslında..

allah mesut etsin canım hakkında hayırlısı olsun...
bence siz kendiniz tabaklara hazırlayıp verin self servis öyle bir ortamda karışık olur kimi çok alır kimi az alır çoluk cocuk falan ev harabeye döner...kimin ne yediği belli olmaz ...hediye konusunda aklıma bişey gelmedi:52:

Öncelikle hayırlısı olsun...

Tanışma, isteme birlikte oldu benim de, söz yüzüğü takmadık ama..

Daha tanışma yeni olduğu için açık büfede insanlar rahat alamaz, çekinirse diye düşünüp servis yaptık..
Onlar 5 kişi gelmişti, biz de 4 kişiydik, çok zorlayan bir servis olmadı..

Söz için genelde mendil dağıtılıyor, yakınlarda pikocu falan varsa baş harflerinizin işlendiği mendiller çok hoş olabilir..
Buraya yazıp cevap beklemektense, internette araştırıp alasını da bulabilirsin aslında..

Teşekkür ederim ...

Servis daha iyi olacak sanırım kalabalık olacak ama yapacak birşey yok :)

Hediye konusunda fikri burada sorma amacım bu tarz şeyleri yaşayan kişiler olduğu için daha detay fikirler edinebilmek :)

allah mesut etsin canım hakkında hayırlısı olsun...
bence siz kendiniz tabaklara hazırlayıp verin self servis öyle bir ortamda karışık olur kimi çok alır kimi az alır çoluk cocuk falan ev harabeye döner...kimin ne yediği belli olmaz ...hediye konusunda aklıma bişey gelmedi:52:

çoooook teşekkür ederim canım :)

evet servis fikri daha iyi olacak sanırım açık büfe her ne kadar daha şık olsa da :) neyse öteki türlü de başka zamana artık :)

Söz için bencede servis en güzeli , hediyelik olarakta ufak bişey mesela anahtarlık havlu mendil vb dagıtabilirsin

cnmmm hayırlı olsun benim de sözüm nişanım bayramdan sonra yapılacak ve evde olacak.henüz isteme olmadı. biz de açık büfe yapacağız çeşit çeşit yapılır isteyen istediğini yer bence.onun dışında o kalabalıkta kim kimin yediğine bakacakki utanma olmaz bence aile oluyoruz artık :)) hediye konusuna gelince cnm benim de aklımda bir şeyler var yapmak istiyorum ama ne olacağına karar veremedim maalesef. şu gıda boyalarıyla yapılan kurabiyeler var ya onlardan veya bizim söz tarihimizin yazıldığı magnetlerden yaptırabilirim.bohça hazırlayacak mısınız siz?

cnmmm hayırlı olsun benim de sözüm nişanım bayramdan sonra yapılacak ve evde olacak.henüz isteme olmadı. biz de açık büfe yapacağız çeşit çeşit yapılır isteyen istediğini yer bence.onun dışında o kalabalıkta kim kimin yediğine bakacakki utanma olmaz bence aile oluyoruz artık :)) hediye konusuna gelince cnm benim de aklımda bir şeyler var yapmak istiyorum ama ne olacağına karar veremedim maalesef. şu gıda boyalarıyla yapılan kurabiyeler var ya onlardan veya bizim söz tarihimizin yazıldığı magnetlerden yaptırabilirim.bohça hazırlayacak mısınız siz?

canımm çok teşekkür ederim ederim seninki de hayırlı olsun aynı zamanda aynı heyecanları yaşayacağız :)) bizim sadece isteme ve söz olacağı için bohça olmayacak, istemeden bohça ile gelmeleri ayıp olurmuş her ne kadar verecek olsa da ailem o yüzden bohça olmayacak :) o kurabiyelerden ben kendim yaptığım için yapa yapa artık bana özel gibi gelmiyor :) ama sadece sözlüm e giderken bir sepet kurabiye hazırlayabilirim ... Ya bende açık büfe yapmak istiyorum bol bol çeşit çeşit karın doymadan gözler doysun çok şık bir sofra olsun istiyorum ama herkes servisten yana bakalım hangimiz önce olursa fotoğraflarla artık yardımcı oluruz birbirimize :) magnetlerde çok güzel fikir ama sanki söz için mendil daha hoş bir de geleneksel olduğu için hoşuma gidiyor sanırım :)

Back