• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz kıyafetim

numunemyok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
117
5
98
16 sındaki sözüm için siyahını aldım bugün park bravodan sizce nasıl $elbise_3007_b.jpg

Merhabalar kızlar,
cehaletimi mazur görün lütfen, merak ettiğim bir sorum olacaktı sizlere:
Söz kesiminde daima siyah renk kıyafetler mi tercih edilir?
Mesela ben isteme ve söz aynı gün olacaksa olursa kesinlikle siyah giymeyi düşünmüyorum.
Aklımda belirlediğim bir rengim var... Siyah standart bir renk değildir umarım?
Bu arada postunu es geçmeden, ben de naçizane fikrimi söyleyeyim canım;
siyahtan çok renkli olanı çok beğendim. Hayırlı olsun canım... :)

Merhabalar kızlar,
cehaletimi mazur görün lütfen, merak ettiğim bir sorum olacaktı sizlere:
Söz kesiminde daima siyah renk kıyafetler mi tercih edilir?
Mesela ben isteme ve söz aynı gün olacaksa olursa kesinlikle siyah giymeyi düşünmüyorum.
Aklımda belirlediğim bir rengim var... Siyah standart bir renk değildir umarım?
Bu arada postunu es geçmeden, ben de naçizane fikrimi söyleyeyim canım;
siyahtan çok renkli olanı çok beğendim. Hayırlı olsun canım... :)
öncelikle teşekkür ederim
siyahın standart olduğunu düşündüren umarım tecrübelerin değildir çünkü ben hiç sözde bulunmadım aklımdada yoktu siyah ama ilk denediğim kıyafetti ondan önce hiç denemedim söz için birşey. o gün bi sürü ürün baktık sonra 3 gün bu kıyafeti gidip gördüm denedim tekrar tekrar aklımda kalacaktı almasam.
annemlerde ilk giydiğimde bayıldı pambesi sıradan durdu bana göre üstümde
magazadakiler de dene illa dediler deneyince siyahın daha iyi fikir olduğunu kabul ettiler,
ama senin dediklerin aklımı karıstırdı sözüm 16 sında yarın elbiseyi tamirden alacagım arkadaslarıma sorup yeni 1 sey daha alabilirim o gün mükemmel olsun istiyorum
bu arada aileler biçok defa görüstü evde yemekler yendi bu nişan gibi olacak sanırım ev büyük ve kalabalık olacak
tabi nişanda olacak sonradan bu sadece söz
acıkcası kafam cok karışık :S

bende çok beğendim kıyafetini, gayet hoş alımlı bir şey seçmişsin, benimde sözüm yakındır bende bakınıyorum buralara =) hayırlı olsun şimdiden inş.herşey yolunda gider

bende çok beğendim kıyafetini, gayet hoş alımlı bir şey seçmişsin, benimde sözüm yakındır bende bakınıyorum buralara =) hayırlı olsun şimdiden inş.herşey yolunda gider
saol canım bence park bravoya bakmalısın direk abiyeler diye bak diğer ürünleri içini karartabilir
ayakkabıda da aynı guruba ait nine west e bak derim zaten genelde içiçeler. şuan yüzde10 indirim de var yüksek 1 topuklusu bile cok rahat
ikimizinde heyecanı hiç sönmesin inş :)

tamir edememişler para iadesini de karta taksitle yaptılar ve 3 gün sonrfa ilk taksidi yansıyacak. yani para mundar oldu. ne dicem bilmiyorum annesine. hadi onu gec ben nasıl kıyfet bulacagım bilmiyorum.aglayarak cıktım magazadan.

tamir edememişler para iadesini de karta taksitle yaptılar ve 3 gün sonrfa ilk taksidi yansıyacak. yani para mundar oldu. ne dicem bilmiyorum annesine. hadi onu gec ben nasıl kıyfet bulacagım bilmiyorum.aglayarak cıktım magazadan.

yansımıs para karta. ben hesap kedim tarihiyle oynadım ondan mı acaba.

Back