- 7 Kasım 2012
- 117
- 5
- 98
- Konu Sahibi numunemyok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çok beğendim hem çok şık hemde sade daha sonrada giyebileceğin bir elbise şimdiden hayırlısı olsun senin için :123:16 sındaki sözüm için siyahını aldım bugün park bravodan sizce nasılEki Görüntüle 722388
açıkcası bende benden hemen sonraki hafta sözlenen kuzenimi düşündüm alırken :)ben çok beğendim hem çok şık hemde sade daha sonrada giyebileceğin bir elbise şimdiden hayırlısı olsun senin için :123:
16 sındaki sözüm için siyahını aldım bugün park bravodan sizce nasılEki Görüntüle 722388
siyahını bilmem ama, buna bayıldım
öncelikle teşekkür ederimMerhabalar kızlar,
cehaletimi mazur görün lütfen, merak ettiğim bir sorum olacaktı sizlere:
Söz kesiminde daima siyah renk kıyafetler mi tercih edilir?
Mesela ben isteme ve söz aynı gün olacaksa olursa kesinlikle siyah giymeyi düşünmüyorum.
Aklımda belirlediğim bir rengim var... Siyah standart bir renk değildir umarım?
Bu arada postunu es geçmeden, ben de naçizane fikrimi söyleyeyim canım;
siyahtan çok renkli olanı çok beğendim. Hayırlı olsun canım... :)
saol canım bence park bravoya bakmalısın direk abiyeler diye bak diğer ürünleri içini karartabilirbende çok beğendim kıyafetini, gayet hoş alımlı bir şey seçmişsin, benimde sözüm yakındır bende bakınıyorum buralara =) hayırlı olsun şimdiden inş.herşey yolunda gider
siyahı çok daha güzel bence :) ay mutlu oldum şimdi fermuarı için tamire vardim umarım bozmazlar kayınvalidem beğenerek aldı
tamir edememişler para iadesini de karta taksitle yaptılar ve 3 gün sonrfa ilk taksidi yansıyacak. yani para mundar oldu. ne dicem bilmiyorum annesine. hadi onu gec ben nasıl kıyfet bulacagım bilmiyorum.aglayarak cıktım magazadan.