Kız İsteme Söz Kıyafetim için acil yardım

Boncukkk34

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
44
0
16
İstanbul
Arkadaşlar ben tesettürlü bir bayanım . Söz kıyafeti bakıyorum ama bir türlü kafamda net bir şey belirleyemedim . 2 model arasında kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim

Bir jile ve elbise hastası olarak ikisinide beğendim.Hele pelerin veya volanlı gömlek ,elbiseleri çok severim.Ben ikisinide beğendim.Üzerinde görmek lazım.Şimdiden hayırlı olsun !

Bir jile ve elbise hastası olarak ikisinide beğendim.Hele pelerin veya volanlı gömlek ,elbiseleri çok severim.Ben ikisinide beğendim.Üzerinde görmek lazım.Şimdiden hayırlı olsun !

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun .

Bu arada sizinde beğendiğiniz şık ve zarif kıyafetler var ise resimle paylaşmanızı rica ederim . Görüşleriniz benim için çok önemli

Aslında facebook'ta artık tesettür çizgisinde frapan veya daha sade o kadar çok model sunan modaevi/butikler var ki .Burdan favorilerimi bile size ekleyebilirim.Ama onları sizde biliyorsunuzdur.Bilirkişi gibi o gitmez bu gider vs gibi cümleler sarfetmeyeceğim.Kişi kendisine yakıştırdıktan sonra pullu da giyer ,allı güllü dallıda.Daha sade daha kokoş.Ancak ben diktirmenin pahalı ve zaman isteyen ve malum söz,nişan,düğün sebebpleri yüzünden randevular dolu olduğundan yine de satın almanızdan yanayım.Hem de sonra da giyebileceğiniz elbiseler bunlar.O bakımdan nokta atışı olur derim.

bende birincisini daha çok beğedim. ve arkadaşa katılıyorum facebook üzeride çok gülzel butikler var ve ürünleride çok hoş mesela nisa modayı çok beğeniyorum ben gönül kolattıda bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…