• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Söz kıyafetim fikir olsun :)

IPEKGURCAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
163
32
73
$IMG_20120426_191435.jpg $IMG_20120426_191442.jpg

iki parça gibi durması hosuma gitti :)

Sözümüz aile arasını biraz geçti yaklasık 70 kişi falan olucak günlük elbiselerinde basit kaçıcağını düşündüm ve satın aldım :))

Çok beğendim tam söz kıyafeti ne abartı ne günlük ben çok beğendim cnm :) saçlarınıda maşa yaptırıp yandan toplatabilirsin... allah tamamına erdirsin mıutluluklar:))

söz için bnce seçilebılecek guzel bı elbıse..seçkın duruyor..ama resımde üstu beyaz benı rahatsız ettı..göğüslerını çok öne çıkarmış büyük duruyorlar..

küçük bır rıcam var ayrıca;

arkanda duran askıda beyaz bır elbıse var..boş bır vaktınde bu sayfaya onun resmını çekıp koyarmısın:)

Kızlar hepinize teşekkür ederim bende çok beğenerek aldım abiye alsam abartı kaçıo ve kısa modeller genelde çocukça oluo fırfırlı falan bu etek bluz gibi hem ağar hemde şık tek renkleride vardı bunu tercih ettim canım göğüslerim konusunda haklısın evet büyükler ama orda duruşlada alakalı bi sıkıntı olmuş :))))) ayrıca sözlümde siyah takım beyaz gömlek ince bir kravat takıcak birde söz yastığımıda koyucam ona da bi bakın siyah beyaz yaptım :))

Çoook begendim çok şık çok zarif :) Söz için de gayet uygunn mutluluklar dilerim :)

Back