• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri soz kiyafeti secimi yardim ?

pinarcuk

Seni bunca özlemesem; bun
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
727
456
303
38
İzmir
kizlar aniden oldu cok vaktim yok aslinda eylul 8 9 gibi hem nisan hem soz ikisi bir arada bahcede sade bir yusuk merasimi sonra arkdslarla baska yere gidebilecegimzi bi toren dusunuyoruz iki tane elbise var aklimda aslinda gecne yildan beri bi tanesi akliam yatmis sanirim ondan baska elbiseye gozum gitmiyo sizce fikirlerinizi almak istedim,ben normalde dantel agirlikli elbiselere bayiliyorum ama bahcede olacagindan cok abrtli olsun istemiyorum ve birde mutlaka elbisemde kol olmali tenim cok beyaz hic hos durmuyo kolsuz elbise :(bu kahve elbise favorim ama ben yesil istiyorum gozlerim yesil daha cok belli ediyo sizin onerileriniz varmidir 1 68 boyum var 68 kg falanim normal bi vcut tipim var hatta izmirli arkadas varsa kemaraltinda bildigi gzl magazalar varsa fikirlerini alabilirim .tesekkurler.tercihim 1 kahve elbisenin baska renkleri ozellikle yesil tonlari olabilir.
$363550_1.jpg
$363600_1.jpg

Son düzenleme:
şimdiden hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin..
elbise de 1. kahverengi olan.. çok beğendim

Daha canlı bir renk seçemez misiniz ? Kahverengi çok kasvetli sanki.
Ama ten renginiz beyazsa yakışabilir yine de.

kahverengi elbisenin modeli gerçekten çok hoş..ama başka rengi olsa daa iyi durur gibi geldi...

model olarak kahverengi de hoş ama renk soluk kalmış. ama yine de tercihim maviden yana :34:

ben ikisinide beğendim zevkli birisiniz bence:)ama arkadaşların dediği gibi 1.nin modeli daha güzel ancak rengi başka bir şey olursa eğer süper olur mutluluklar bu arada:))

Bence kahverengi olan model çok güzel. Yeşil olursa da güzel olur.
Mavi olanın kollarından dolayı kullanışlı olacağını sanmıyorum. Beni rahatsız ederdi. Hareketi kısıtlar diye tahmin ediyorum.
Yine de karar sizin. Biraz daha bakının isterseniz. Zamanınız da varmış.

benimde tercihim elbisede belli gibide yine yorum almak gzl :) alyanstada bende sariyi sevmiyorum ama ellerim beyeaz oldugu icin sari daha gzl duruo beyaz gumus vari duruo :)

ilk mesajdaki mavi elbiseyi çok beğendim bence bahçede yapılacak bir tören için gayet uygun. Kahverengili olan biraz sıradan gibi göründü gözüme o gün davetlilerden farklı olman lazım daha değişik elbiseler de seçebilirsin biraz daha araştır bence
alyans olarak da sarıyı seçersen daha güzel olur
Bu arada mutluluklar dilerim herşey dilediğince olsun

ilk mesajdaki mavi elbiseyi çok beğendim bence bahçede yapılacak bir tören için gayet uygun. Kahverengili olan biraz sıradan gibi göründü gözüme o gün davetlilerden farklı olman lazım daha değişik elbiseler de seçebilirsin biraz daha araştır bence

A dan Z ye katiliyorum :1:

A dan Z ye katiliyorum :1:

Bu arada bende mutluluklar diliyorum allah tamamina erdirsin insallah amin

hayırlı olsun ben mavi elbiseyi renginii duruşunu çok beğendimm

darisi tum isteyenlerin basina insallah tsk ederim hepinize elbise konusunda kararsizim birde carsiyi dolanicam bakalim ins istedigimi bulurum :)

ikinci elbise kesinlikle daha hoş alyanslara gelincede gümüş rengi şık

Back