• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz için saç modeline ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi exce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

exce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
223
9
68
arkadaşlar sözüm cumartesi ama daha karar veremedim modele nasıl bir saç modeli olmalı yardımcı olabilir misiniz ?

Sözü başlangıç kabul edersek daha nişan var,düğün var bu yüzden sözde olabildiğince sade olunması gerektiğini düşünüyorum.Tamami ile günlük bir şekilde değilde sade,abartı olmayan,doğal saçlar yapılabilinir.Tabi giyeceğiniz kıyafetde göz önünde bulundurularak ya dagınık bir topuz ya da maşa olabilir.:KK39:Mesela :

2014-soz-sac-modeli7.jpg
en-begenilen-sac-modelleri-2.jpg
ni_an_sa_modelleri_1_17_.jpg
yepyeni-soz-sac-modeli11.jpg

Canim ben sözümde masa yaptirip açık birakmistim saçlarımı bence nisanda daha abarti yapabilirsin söz daha sade olsun

Çok abartılı bir topuz falan olmasın. Doğal ama bakımlı gösterecek bir saç modelini tercih etmelisin. Bu arada saçın uzun mu ve ne renk?

arkadaşlar sözüm cumartesi ama daha karar veremedim modele nasıl bir saç modeli olmalı yardımcı olabilir misiniz ?

Sözlerimiz aynı hafta sonu olmuş, tebrik ederim. Ben at kuyruğu yaptırmıştım saçımı, elbisemin yakası kapalıydı saçlarımla boğmamak için bir de sevgilim pek sevmişti o halimi diye, sizden geçmiş ama daha sonra ihtiyacı olanlar için belki işlerine yarayabilir :)

Sözlerimiz aynı hafta sonu olmuş, tebrik ederim. Ben at kuyruğu yaptırmıştım saçımı, elbisemin yakası kapalıydı saçlarımla boğmamak için bir de sevgilim pek sevmişti o halimi diye, sizden geçmiş ama daha sonra ihtiyacı olanlar için belki işlerine yarayabilir :)
mutluluklar :) ben de topuz yaptırdım biraz nostaljik bişey oldu önü fena değildi ama makyajı abartılı yaptılar sonra biraz sildim :)

mutluluklar :) ben de topuz yaptırdım biraz nostaljik bişey oldu önü fena değildi ama makyajı abartılı yaptılar sonra biraz sildim :)

Ben makyajımı dışarıda yaptırmaya çok korkuyorum kendim yaptım o yüzden, nişanda da arkadaşıma yaptırmayı düşünüyorum ama düğünde nasıl kurtulacağım hiç bilmiyorum :)
Sanki gelin olunca assolist oluyormuşuz gibi bir havaları var makyözlerin delirtiyorlar beni :)

Ben makyajımı dışarıda yaptırmaya çok korkuyorum kendim yaptım o yüzden, nişanda da arkadaşıma yaptırmayı düşünüyorum ama düğünde nasıl kurtulacağım hiç bilmiyorum :)
Sanki gelin olunca assolist oluyormuşuz gibi bir havaları var makyözlerin delirtiyorlar beni :)
evet ben tarif edene kadar kirpik bile taktılar aa gelin makyajı kirpiksiz olur mu falan diye aslında en güzeli evde kendin yapmak benim bi arkadaşım düğün makyajını bile kendisi yaptı başarılıydı :) nişan düğün ne zaman belli mi :) bizim daha değil herkes sormaya başladı ben de ondan sordum size :)

Back