Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Takım elbiseye ve söz gününe öle abartı saç modelleri gitmiyor canım ben sözümde elbise giymiştim saçlarımıda su dalgası yapmıştım..hafif bi maşayla şık görünüm yeterli oluyor.Yada fön..şimdiden hayırlı olsun cnm allh tamamına erdirsin..
canim takim elbisede hos ama elbisede güzel olurdu.. takim elbise formalite gibi olmus is görüsmesine gider gibi :S yinede karar senin tabiki.., bence sacini acik birak kivircik yap yada düz fön...
bencede topuz yaptirma derim takim elbiseyle o kadar hos görünmüyor fön cektir ya da dalgali bi sac modeli yaptir ama saclarin acik olsun derim yani toplu olmasin
canim takim elbisede hos ama elbisede güzel olurdu.. takim elbise formalite gibi olmus is görüsmesine gider gibi :S yinede karar senin tabiki.., bence sacini acik birak kivircik yap yada düz fön...
ben de arkadaşlara katılıyorum
takım elbiseye bir de topuz yaptırırsan çok resmi bir iş kadını havası verirsin
ben genel olarak söz nişan gibi etkinliklerde ceket giyilmesi taraftarı değilim
ama madem öyle seçtin bence dalgalı fön tarzı bir saçla bence biraz havanı yumuşatman çok iyi olur