Söz Kesimi söz için saç modeli

Takım elbiseye ve söz gününe öle abartı saç modelleri gitmiyor canım ben sözümde elbise giymiştim saçlarımıda su dalgası yapmıştım..hafif bi maşayla şık görünüm yeterli oluyor.Yada fön..şimdiden hayırlı olsun cnm allh tamamına erdirsin..

düz arkada toplanmış bi topuz fena olmaz ama bence güzel bi fön daha şık ve sade olur

bence topuz yaptırma ben fön cektirmiştim zaten takım giyecekmişsin dalgada olur fönde

ben başımın üstüne 3 tane örgü yaptırdım toplattım altı düz fön oldu güzel bi görüntü oluyo ama istemekte değil sunumumuz vardı çok şık oluyo :)

canim takim elbisede hos ama elbisede güzel olurdu.. takim elbise formalite gibi olmus is görüsmesine gider gibi :S yinede karar senin tabiki.., bence sacini acik birak kivircik yap yada düz fön...

bencede topuz yaptirma derim takim elbiseyle o kadar hos görünmüyor fön cektir ya da dalgali bi sac modeli yaptir ama saclarin acik olsun derim yani toplu olmasin

bencede fön çekttir..şöye güzel dalgalı yada kırık bir fön..ben öyle yaptırmıştım

ben de arkadaşlara katılıyorum
takım elbiseye bir de topuz yaptırırsan çok resmi bir iş kadını havası verirsin
ben genel olarak söz nişan gibi etkinliklerde ceket giyilmesi taraftarı değilim
ama madem öyle seçtin bence dalgalı fön tarzı bir saçla bence biraz havanı yumuşatman çok iyi olur

çok teşekkürler kızlar hepinize.önerileri dikkate alıyorum ve dalgalı fön çektiriyorum saçım düz zaten dalgalı olsun değişiklik olur banada.

Back