• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz için hazirladığımız damat bohçası

aryemuss

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
18
2
286
34
İstanbul
fikir olması açısından paylaşmak istedim, biz çok zevkle hazırladık:)

$IMG_7708.JPG $IMG_7728.jpg $IMG_7704.JPG $IMG_7703.JPG $IMG_7705.jpg $IMG_7706.JPG $IMG_7709.JPG

Harika görünüyorlar,o kutuları nerden aldınız, çok hoşlar:nazar:

çok teşekkürler kutuların içinde bayanlar için yaptırdığımız şallar var.. bayan misafirlere kutu erkek misafirlere havlu verdim:)
aldığım yer bostancıda monna home die bir çeyiz evi.. instagramda ve facebookta monna home olarak aratabilirsiniz

çok teşekkürler kutuların içinde bayanlar için yaptırdığımız şallar var.. bayan misafirlere kutu erkek misafirlere havlu verdim:)
aldığım yer bostancıda monna home die bir çeyiz evi.. instagramda ve facebookta monna home olarak aratabilirsiniz

Monna home dan memnunmusun bende biliyorum o ismi çalışmaları baya hoşuma gitmişti ama pahallı baya.Mesela beğendiğim bir yemek takımı vardı 12 kişilik 350 tl denildi burda sordum 150 tl kumaş vs aynı sadece desen farklıydı canım.

Monna home dan memnunmusun bende biliyorum o ismi çalışmaları baya hoşuma gitmişti ama pahallı baya.Mesela beğendiğim bir yemek takımı vardı 12 kişilik 350 tl denildi burda sordum 150 tl kumaş vs aynı sadece desen farklıydı canım.

kutular çok şıkmış gerçekten. bende damat bohçası hazırlığındayken fikir oldu benim için. hayırlı olsun

Back