• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz için giyeceğim elbiseyi buldum şimdi saç modeli arıyorum yardım:)

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
323
Kızlar söz için bi elbise aldım, resimdekine çok benziyor, kolları falan aynı bu şekilde kısa kollu yalnızca benimkinin önündeki kemeri altın renkte. Bu elbiseye uygun bi saç modeli arıyorum.

Sözümüz evde olcak, çok abartı olmamak kaydıyla( bi saç modeli arıyorum ama karar veremedim, maşa yaptırıp açık mı bıraksam, örgülü topuz falan mı yaptırsam ? Ben esmerim saçlarım siyah renkte ve orta uzunlukta, ayrıca yüzüm biraz tombiş:)
Bunlara göre bana saç modelleri önerirseniz çok sevinirimm.

Son düzenleme:
Senin boyun ve damat adayının boyu önemli topuz için. Benim söz elbisemde bunu fuşyasıydı dalgalı açıktı saçlarım, evde olacaksanız çok abartmaya gerek yok bence.. nişanda düğünde topuz yaparsın.

Kızlar söz için kırmızı renkte bi elbise aldım, resimdekine çok benziyor, kolları falan aynı bu şekilde kısa kollu yalnızca benimkinin önündeki kemeri altın renkte. Bu elbiseye uygun bi saç modeli arıyorum.

Sözümüz evde olcak, çok abartı olmamak kaydıyla( bi saç modeli arıyorum ama karar veremedim, maşa yaptırıp açık mı bıraksam, örgülü topuz falan mı yaptırsam ? Ben esmerim saçlarım siyah renkte ve orta uzunlukta, ayrıca yüzüm biraz tombiş:)
Bunlara göre bana saç modelleri önerirseniz çok sevinirimm.

Canım benimde geçtiğimiz haftasonu isteme+söz oldu.
Saçlarımı bu model yaptırdım ve herkes çok beğendi
Topuz yaptırma bence, evde çok abartı durabiliyor.

2014-soz-sac-modeli9.jpg

instagramda gelinsacvemakyaj hesabında harika modeller oluyor. ben kuaföre gidince hep ordan seçiyorum saçlarımı. Çok doğal modeller yapılıyor bakabilirsin. Bence yuvarlak yüzlüysen topuzdan uzak dur:) Yarım toplu modeller daha iyi olur tatlım:)

bence açık ve dalgalı olması en güzeli.
veya hafif bi dağınık topuz.
elbisenin resmini şuanda göremiyorum ama ev için en uygunu bu tarz saç modelleri bence

Back