Saç Kesim Şekilleri Söz için giyeceğim elbiseye uygun saç modeli arıyorum yardımm:)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
323
Kızlar söz için bi elbise aldım, resimdekine çok benziyor, kolları falan aynı bu şekilde kısa kollu yalnızca benimkinin önündeki kemeri altın renkte. Bu elbiseye uygun bi saç modeli arıyorum.

Sözümüz evde olcak, çok abartı olmamak kaydıyla( bi saç modeli arıyorum ama karar veremedim, maşa yaptırıp açık mı bıraksam, örgülü topuz falan mı yaptırsam ? Ben esmerim saçlarım siyah renkte ve orta uzunlukta, ayrıca yüzüm biraz tombiş:)
Bunlara göre bana saç modelleri önerirseniz çok sevinirimm.

Son düzenleme:
ensede balerın topuzu onlerndede bıraz salacaklar tabı en onden bu kadar

Gel ben sana maşa yapim :) valla bu elbisede en güzel saç o bence. Saçının uzunluğuna bağlı bence

doğal kalın bukleli maşa olabilir...saçların uzunsa...

bence de maşa güzel gider :)
şimdiden tebrikler Allah tamamına erdirsin , hakkınızda hayırlısı olsn :)

balerin topuzu istemiyorum. Bana da maşa güzel olur gibi geliyor ama şöle sadece sol tarafa sarkmış şekilde açık bıraksam kafamda bi model var ama ona uygun resim bulamadım:)

şöle bişey istiyorum ama arkası nası olacak falan bu saç modeline ne deniyor başka resim bulamadım da:)

Eklentiler

• saççççççççççç.PNG
    95,7 KB · Görüntüleme: 397
kızlar başka fikri olan ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…