• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Söz hediyesi buldum gibii

nomatter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
2.437
1.605
198
selam kızlar...

Benim istemeyle söz aynı anda olacak... Buradan öğrendiğim söz mendili olayını yine buradan aldığım bikaç fikirle modifiye ettim...

aşağıda bazılarının resimlerini eklediğim gibi, kervandan mutfak havlusu boyutunda havluları keseye koyup; yanına da bayanlara resimdeki ayna-tarak takımından erkeklere de resimdeki sabunların daha güzel motiflilerinden koyup kesenin üzerine de bir iğneli çiçek takarak süslemeyi düşünüyorum...

ne el işi, süslemeye meğilliyim ne de vaktim var, o yüzden pek yaratıcı bir süsleme yapamıyorum:/

ne dersiniz nasıl olur? Havlu-sabun kombinasyonu "sözü de hamamda yapsaydık oldu olacak" izlenimi yaratır mı?:)

$la-masion-bambu.jpg $HEDIYELIK-AYNA-TARAK-SETI-OZEL-KUTUSUNDA__58406703_0.jpg $IMG_0790k.jpg

sevdim ben fikrini... güzel bence ;)
minik süslü kavanozlarda kahve fikri hoşuma gitmişti benim bir de :))

bize 7 kişi gelecekleri için masrafı çok fazla artmayacak o yüzden biraz daha maliyetli şeylere bakma şansım oldu...

bizim tarafa hediyelerden dağıtmayacağım sadece erkek tarafına dağıtacağım, ayıp olmaz herhalde?

sabunları da resimdeki gibi koymak yerine, yeni bulduğum dantelli sabunlardan koyacağım.

yanına bir de lavanta kesesi düşünebilirim abartı olmazsa

Back