• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi soz hazirligi

Winstinlayt

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
225
107
303
Nasil giyinilir.? İsteme ve soz bir arada olacak. Soz yuzugu nedir sadece tek tas takilmiyor mu bilen bi aydinlatsin beni

Merhaba canım , benimde kasımda söz ve isteme törenim birlikte olacak , tebrikler bu arada sana şimdiden :)
Tek taş evlenme teklifinde takılır , yani istemeden önce erkek arkadaşın tektaşı takıcak parmağına , daha sonra istemeye gelecekler. Söz töreninde ise 2 alternatif var , ince alyans takabilirsiniz , daha sonra nişanda yeniden daha kalın alyanslardan takarsınız. Yada direk söz nişan yakın zamanlarda olacaksa ve 2 kere yüzük masrafı yapmak istemezseniz , beğendiğiniz alyanslarınızı alırsınız , daha sonra nişanda da aynılarını takarsınız. Ama sonuç olarak sözde sadece tektaş olmuyor , ince yada kalın bir şekilde alyanslarınız olacak.

Mutluluklar :)

Nasıl giyinilir de yazmışssın şimdi fark ettim , tek parça düz sade ama şık bir elbise gayet güzel olur , bence etek bluz tercih etme , bluz eteğimin belinden çıktı ay düğmesi açıldı diye uğraşırsın , ayrıca elbisede bence dar kesimlerden olmasın , kendimde öyle tercih edicem , çünkü boyu ne kadar normal olursa olsun , oturunca yada kahveleri verirker eğildiğinde o etek kısalıyor yukarı çıkıyor , belden yada göğüs altından bolaran volanlı elbiseler ile daha rahat olursun :)

Söz-Nişan ayrı olacaksa sözde tektaş yeterli nişanda da alyanslarınızı takarsınız bence :)Ekstradan sözde ince yüzük nişanda farklı alyans bana boşuna uğraşı gibi geliyor tabi ki benim fikrim:KK68: Hanım hanımcık elbise giyilecekse dizlerin üzerine çıkmayacak gögüs dekoltesi olmayacak bir elbise olabilir:cool:Benim isteme ve nişan ayrı oldu istemede kalem etek kapalı bir bluz giymiştim o şekilde de istemeye çok yakışıyor belki fikir olur ekstradan size:KK60:

Back