- 10 Eylül 2014
- 406
- 286
- 34
-
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
Her annenin ortak sorunudur bunlar.
size tavsiyem ise gitmeden kizonizin yemeklerini hazirlayip gidin.
kucuk saklama kaplarina porsiyonlari istediginiz gibi ayarlayip uzerlerine de yazin.
alti aylik bebek ne kadar yer ki zaten.
ne yiyor nw iciyor bilmiyorum demissiniz, emin olun yagli salcali tuzlu ne varsa yediriyordur.onun keyfine birakmayin.
Ayrica cici bebe dediginiz seyi evde kendiniz yapmiyorsaniz bebegibize Vermeyin, trans yag içeren oldukca zararli bir besin. Geleneksel olabilir ama inanin cok daha saglikli alternatifler var.
asıl bakıcıya güvenmen gerekiyor ama ısrarlısın bu mevzuda bende şaşırıyorum şu an sana...kadın hem senin psikolojini bozuyor hem gelişmesi devam eden evladının sindirim sistemini yerin dibine sokuyor uyarı alıyor ısrarla yapıyor ve sen bakıcıya güvenmiyorsun kaynanana güveniyorsun...
istersen şöyle mini bir hesap yapalım senin kazancın eşinin kazancı evinin kirası ve ödediğin kredinin meblağsını senin için mahsuru yoksa yazar mısın?Bakıcının ücretini karşılamaktansa evde otururum öyle bir durumda.Benim düşüncem kendi canından kanından olmadıkça tahammülü de az oluyor insanların bebeklere örneklerini çok duyduk gördük.Belki yemek yedirme konusunda anlaşıcaz ama çocuğuma kötü davranacak.Bütün gün tv karşısında oturtacak belki bilemiyor ki insan.Şu durumda babannesinden alıp bakıcıya versem kadına küfür gibi gelecek eşimle tartışıcaz vs. vs. off ağlıycam valla((
az az sıksık versin bencede benimde annem bakıyor ona rağmen bizde sorun yaşıyoruz :)) bende ilk ek gıdaya 7 aylığa girmişti geçtik 9 aylık bitiminde anneme bıraktım kuzumu şuan 20 aylık ve her gittiğimde soruyorum ne yedi ne akdar yedi diye bazen çok sıkıyorum gibime geliyor ama napim evlat işte eşim bile kızyor bana
istersen şöyle mini bir hesap yapalım senin kazancın eşinin kazancı evinin kirası ve ödediğin kredinin meblağsını senin için mahsuru yoksa yazar mısın?
umarım çözüm yolu bulursunuz.Dediğim gibi şuan babannesinden alıp bakıcıya vermeme çok darılır aile içinde küslükler olur.Eşimle bile sorun yaşayabilirim.O yüzden kaynanamla orta yolu bulma amacındayım canım.İlgin için teşekkürler..
Benim tavsiyem en azından şu ek gıda sürecine tam adaptasyon sağlayana kadar iş yerinden ücretsiz izin alman.
Çünkü nasıl başlarsan öyle gider, ek gıda denilen şey bi devrim bebek için hayatında ilk defa öyle kıvam ve tatlarla karşılaşıyor, anlayışla karşılayıp yediği kadar verebilecek biri olmalı yanında.Bi kaç ay çalışmasan açlıktan kırılmazsınız herhalde? Tavsiyem en azından yaşına kadar bebeğinin yanında kalman.
Seçim senin.
He bi de kayınvalidene hiç bi zaman (özellikle torunlar konusunda) söz geçiremezsin, bunu kafanın bi tarafına yazsan iyi edersin.Ben çok denedim, olmuyor
oooovvvvv konuşurken de böyle konuşmuyorsunuz değil miEk gıdalara geçildiğinde bu tür durumlar olur.
Ama siz yine de çok fazla yedirmeyin.
Meyveleri haşlayıp verin falan dedi.
Kaynanamla konuştum akşam.Cicibebeyi tamamen kes.Yoğurduna meyve katıp ver dedim.
Acıktığı zamanlarda da mamasını içsin dedim.
Çorba falan hiçbişey vermiycem bikaç gün bağırsakları rahatlasın kuzumun :-/
Çok riskli bir durum çünkü insanlarda yağ hücreleri 3 yaşına kadar oluşur. Bu dönemde uygulanan yanlış beslenme ilerki yaşlarda sorun yaşamasına sebep olabilir. Kilosu falan ne durumda, eksiği fazlası var mı?
Çok riskli bir durum çünkü insanlarda yağ hücreleri 3 yaşına kadar oluşur. Bu dönemde uygulanan yanlış beslenme ilerki yaşlarda sorun yaşamasına sebep olabilir. Kilosu falan ne durumda, eksiği fazlası var mı?