• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz gecesi için takım elbise aldım kızlar,abiye gibi elbise mi alsaydımm?

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
ya düne kadr kafamda takım olarak etek ceket vardı,gittm beyenrek aldım,şimdide nerden aklıma geldyse yaz geldi,şöle hafif bi elbisemi alsaydım diyorum kızlar?hala da gitsem alsammı bitane de elbise diyorumm?kafam çok karştı ve böle giderse de moralim bozuluyo...mirmirmirmir

nişanda alırsın canım güzel bi elbise... benim söz nişan beraber oldu etek ceket giymiştim bende...

bnce hiç canını sıkma, takım elbise çok uygun bi seçim.
yaz geldi ama o takımı daha sonra çok yerde kullanırsın.elbiseyi herzaman alabilirsin
yani moralin bozulmasın canım :smiley-cool:

AYY KIZLAR ÇOK SAOLUN YAA...:sinifsinif: ANNEMİ ARADM BİRA ÖNCE,DEDİMKİ MORAL VER BANA,İYİ Mİ BÖLEfisfisfis VERDİ SAOLSUN,ODA HERKES BÖLE GİYİYO DEDİ...BİRAZ DAHA İYİYM ŞİMDİ...ÇOK ÇOK ÇOK ÖPTM SİZİİ:teselli:

gülm ya malesef takımın fotosunu çekmedim henüz...ama bildiğin dar kesim etekle kısa tek düğmeli ceket...takımım güzel ama aklımı karştrdılar işte! zaten galiba bide elbise alıcam bugn yarın...bitane beyendim bile...kırmızı,hafif taşlı abiye tarzı...sözümüz bikere olcak inşallah ya,bende dedim elbise giyeyim madem...:sm_confused: gamyoncuiremsu elbiseminde fotosunu eklerim inşallah giydkten sonra canlarım;)

ama canım sözde abiye hiç hoş olmazki daha sade abiye olmayan bi elbise al elbise giyeceksende aile arasında el öpmeli çalgısız bi gece olacak kahve ikram falan vereceksin yorulacaksın nişan gibi olmayacak abiye alma tatlım tabi benim fikrim sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap mutluluklar allah tamamına erdirsin:)

takim iyi hosta arkadasin demesi gibi havalara bakmak lazim
söz günü zaten heycan oluyor
normal bi takim elbiseyse ceketin icinde piser insan...

aynen çileklim yaaa...bu sıcakta ceketi gömlek üstüne bi deneyeyim dedim,bayılıvercektim-tatlicadiarzu- bide kuzenlerimle konuştm,bide onların giyecekleri elbiseleri gördm,ne süslülermiş oysakii:delphin: bide şu aklıma geldi,daha doğrusu annemde aynı şeyi düşnmüş,isteme olana kadar takımlarımı giysem,söz kesilrken elbisemi giysem dedim:)arnavutlar gibi kıyafet değiştririm bendeekaydirigubbakcemile2 aman vallahi ben biraz çok abartıyorum bide,kafama takmaktan ne yapcm die dün gece uykularım kaçtı...fenalardaym kızlarrrr!!!ne stresli işmiş bu işlerr!!:1ninca:

kiyafet degistirme olayini kafandan cikar bence, o is biraz zor gibi geldi
hem uygun kacmaz

sen en iyisi icine sinen güzel bi elbise al, hem kafana takmazsin
hemde sicaktan patlamazsin

öyle durumlarda ev kalabalik oluyor onun verdigi bi sIKinti var ztn, kosusturmacasi bi yandan, sicak bi yandan, heycan bi yandan kipkirmizi olursun...

Back