Söz Kesimi söz evet bohcası ve aklı karısık

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
kızlar merhaba kısmetse bayramdan soraya söz yapmayı düşünüyoruz ve bizde kız verildi denılınce gelın kayınvalıdesıne içinde mendıl havlu vs.olan bır bohca verıyor ve ben bunu gümüş tepsi içinde düşündüm arastırdım beğendım bir tane 125 tl dedıler dışardan alıp kendım yapsam dedım araştırdım hemen hemen aynı paraya denk gelıcek sanırım çünkü sadece gümüş tepsiler 80 90 tl ne yapsam acaba buna daha havlu mendıller tüller cıcekler falanda alınıcak sizce tam masrafın çok olduğu bır zamanda 125 tl vermelımıyım o sete

canım oncelıkle hayırlı olsun nerelısın merak ettım ben bursalıyım bızdede var buna benzer bı adet ama tam olarak böle degıl bızımkı soz mendılı dıye gecıyo içi o kadar ayrıntılı degıl sadece mendıl oluyo isteyen herseyını kendı hazırlıyo ısteyen hazır alıyo. oda ısteme gecesınde kayınvalıde yada kayınpedere verılıyo kucuk bı bahsıs karsılıgında...

ayrıca bıde tepsılerın uygun fıyata olanlarıda var cnm gumus kaplama mı ne dıolar ben anlamam pek ama benım soz cıkolatam mesela cok gusel bı tepsı ıcınde geldı hafıf gondola benzıodu onlar bursada kapalı carsıda 25 30 lıra falan. o tıp bısıler baksan yada ılla yapmam lazım o adetı dıyosan kendın degısık fıkırler uret mesela ayna kestır kenarlarına ıncı yapıstır ustune bohca dedıgın o seyı koy bıde tulle sar susle. bu hem uygun olur bıanda aklıma geldı bıraz zorlarsan kendını bır suru fıkır cıkarabılırsın

teşekkür ederim tatlım tekırdağdayım tatlım bızde 3 mendıl 3 çorap konuluyor ama ben dillere destan bır şey olsun istiyorum ve bahsıs alınmaz bızde bu kızımın geçmişi ve bugununun güzelliği manasında sıze emanettın anlamında verılıyor bu bohca

baktım canım ama kaplamada olsa 80 tl falan bende bırde sonradanevımde kullanırım dıye sık bırsey istiyorum araştırdım ettım normal tepside almak istemıyorum bırde o beğendıgım tepsi gibide değil böyle kulpları var falan ama tüm şeyımı kendım yağtıgımdan aılemden yardım istemeden yapamam sanırım bu dedıklerımı daha alınıcak seylerım var malesef

bana sozde cikolata geldı böle bısıde ve bunlar 25 30 lıra falan tabı cok degısık seceneklerde var. demkkı memleket farkından kaynaklanıyor fıyat farkıda :))) eger unutulmaz bısı olsun sıtıosan o zmn malesef paraya kıymak zorundasın

Bende evet havlusu diye birşey öğrendim buradan onu yapmak istiyorum. Gümüş tepsi maliyetli geldi bana çünkü ben sözü nişan gibi yapıcam kısmetse baya detaylarla uğraştım. Gümüş tepsi yerine kenarları seramik iskeleti ahşap olan tepsiler war, ahşap boyamada hobim onlardan alıp boyayıp süsleyeyim diyorum.. Örnek olarak bir kaç resimde buldum internetten : Buna özelliklee bayıldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…