• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri söz elbisesi yorumlar kızlarrr...

edamla_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
113
0
66
İstanbul
kızlar bu elbise nasıl sizce isteme ve söz için

Eklentiler

• $Adil ışık abiye 4.jpg
    $Adil ışık abiye 4.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 125
biraz çok gösterişli değil mi sanki isteme için nişanına saklasan bunu daha güzel olur :) yani böyle iddalı şeyleri elbisene eklersin

Bence gayet güzel :) Nişan için sönük kalır bu söz için bence ne çok abartılı ne de çok sade. Dantel olayı biraz abartı gibi durmuş görünüyor ama etek sade düz olduğu için bence hoş durmuş. Ben beğendim şahsen

Hmm nisanda daha uzun bisi dusunuorum beni dusunduren rengi cok mu kirmizi soz icn uygn bi renk mi die dusunuorm brz ama abarti konuunuda bi dusuniym saolun kizlar;)

ben beğendim canım, senin özel günün sonuçta şıkır şıkır olman lazım.
sade giyinirsen söze gelen misafirlerden ne farkın kalır ki.

ben çok beğendim gayet şık söz kızı olcan hep siyah hep siyah nereye kadar???

bence hoş bir elbise. bende istemede bir elbise giymiştim ekru ve siyah. Ekru üst gömlek siyah etekti canım sende kendine kırmızı yakışıyorsa bence hoş bir model ben çok beğendim.

kızlar bu elbise nasıl sizce isteme ve söz için

söz için biraz abartılı gibi geldi bana:) ama nişan olmıcak sadece söz olucaksa uygun. Birde biraz açık gibi yani nasıl rahat hareket ediceksiniz ? :)
model hoş ama seçim tabiki sizin güle güle giyin:)

söz için biraz abartılı gibi geldi bana:) ama nişan olmıcak sadece söz olucaksa uygun. Birde biraz açık gibi yani nasıl rahat hareket ediceksiniz ? :)
model hoş ama seçim tabiki sizin güle güle giyin:)

acik derken bi kollari acik o da normal die dusundum boyu kisa durmuo cok uzun olmadgm icn bilemedmsimdi:) tsk ederim

Back