Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Söz elbisem: HANGISI UYGUN? YARDIM

Ben kırmızıyı daha çok yakştrdm cnm ,

Salonda nişanın olacak madem ben de kırmızı diyorum
Allah mesut etsin bir ömür

oyyy canim benim suan biran senin heyecanini hissettim valla gecen sene bende buldugum heryerden elbise ismarlayip duruyordum...bence kesinlikleeeeee siyahi tercih etmelisin kirmizi cok siradan ve gündelik hic bir özelligi yok ayrica cok ucuz duruyor (sana acik konusuyorum cünkü bir cok konuda paylasimlarimiz oldugu icin bana kirilmayacagini biliyorum )ama siyah aksine cok zarif hem elbisenin rengine bence takma yani böyle günlerde illaki belirli bir renk olmasina gerek yok siyahda gayet hos duruyor ve yakismis sanada altinada güzel bir pumps al ohhh al sana fistik gibi elbise...bak benim sözüm türkiyede olmustu buradan herkesin bayildigi bir elbise götürmüstüm 200€ya yakinda para vermistim ama giyince kendimi hic rahat hissetmedim elbise benim tarzima göre cok kisaydi ve kalcalarimi cok belli ediyordu ogün hep ayaktasin rahat edebilmen gerekiyor icinde....sözümden 3gün önce bir magazada elbise buldum kendimi öyle rahat hissettimki o elbisenin icinde sonunda tercihimde o elbiseden yana olmustu yani sözün kisasi kendine icinde kesinlikle rahat edebilecegin bir elbise secmelisin umarim yardimci olabilmisimdir canim

bu arada aklima geldi eger istersen zalandoya ve ottoya bir göz at derim siparis verdikten 24 saat icerisinde elbise elinde oluyor ve gercekten cokta güzel modeller var ayrica yakininda s.oliver selection varsa orayada bak ben kendi sözümde cok magaza ve internet sayfasi dolastim en güzel söz elbiseleri bence s.oliver selectiondaydi (tabi suan ne tür elbiseler var ellerinde bilmiyorum) ama biraz pahali tabiki

Son düzenleme:
canım ben de sözümde siyah giymiştim bence siyah daha güzel ve resmi duruyor sonuçta aile arası bişey daha sonra nişanda rengarenk giyinirsin ben narçiçeği giymiştim kınamda da pembeee vay be daha geçenlerde babama söyledim tanışmaya gelcekler diyodun, şimdi sözleniyosunn şimdiden mutluluklar canımmm Allah tamamına erdirsin

Bence kırmızı muhteşem görünüyor.

cok tskler canimm

kırmızı favorim rengim,sizde de daha iyi durmuş bence kırmızı:)

tsk ederimmm caniim banada yakistiigini düsünüyorum

Ben kırmızıyı daha çok yakştrdm cnm ,

tskler canim. kolum kalin olmasa siyah derdim

Salonda nişanın olacak madem ben de kırmızı diyorum
Allah mesut etsin bir ömür

evet aynen canim
tsk aminnnn

ahh ahhhh ne uzun yazdin öyle kiz cok sagoll kollarim kalinnn canim benim... ay ne sisman gelinmis bu desinler istemem göze batiyor kollarim. yoksaki siyahi hemennn tercih ederdim. kirmizi da inan coooooook rahatim. tamam kisa ama zaten egilmicemki öyle. sadece kahve dagitirken bükcem kendimi, domalcam yani
takilar siyah olucak. babet giyecem. pumps olmaz boyumuzzz ayiii
yani kirmizida karar kildim, ay coooooooook heycanliyimmmm

evet ya ne cabuk gecti demi yaa..... ay cok heycanliyimmm
ah canim yazdigim gibi kollar ince olsa giyerdim, birden sogundum elbiseden
kirmizi icime sindi, olsun hafif spor dursun napalim abiyelestiririm ben onu takilarla saclar makyaj

Aylincim, kırmızı elbise evet çok yakışmış, fakat çok günlük duruyor. Yarın birgün fotoğraflara bakınca, neden bu elbiseyi giymişim dememek için iyi düşünmelisin. Kol takıntın olduğunu söylüyorsun, evet siyah elbise çok yakışmış fakat kolları açık. Bir terziden yardım alarah kamufule edecek şekilde modeli değiştirebilirsin belki?

annemle tül kol dikecektik bolerodan kesip ama alakasiz durdu inan.
baska elbise bulamadim malesef. zaten aile arasi, yeterli olur. sac bas yapinca hos durur.

Kesinliklee SİYAH...Asil durmuşsun bedenine çok yakışmış. Kırmızı ise bir söz merasimine göre bir elbise değil. Emin olki kırmızı elbiseni giyersen DAMADIN annesi biz bi düşünelim bile diye bilir

Kırmızı elbise kesinlikle çooooook günlük siyahın yanında çok vasat kalmış

Baska secenegim yok kizlar. Kirmiziyi giyecegim.
Zayif degilim. Kolum kalin

Almanyada genelde sade seyler giyiliyor.
Burda pek sicak hava olmadigi icin asil bu gunluk dediginiz elbiseyi disarda gezerken giyersem tuaf bakiyorlar :)))
O yuzden gunluk oldugunu dusunmezler bence.

bence siyahın kollarına dantel diktir hatta geçen gün aynı modelden kolları dantelli gördüm ve çok beğendim..kesinlikle söze daha uygun ve daha şık..gene de son karar senin canım umarım içine siner herşeyin mutluluklar

Kırmızı olan içine sindiyse giy canım. Saç baş yapılınca hoş durabilir. Gönüller bir olsun yeter ki... Daha bunun nişanı var, kınası var, düğünü var Mutluluklar şimdiden, söz fotolarını bekliyoruz

dantel kollu tshirt vardi onu giydim aldina. olmadi canim.
bide sirti V gibi gidiyor. atlet giyince belli oluyor. atletsiz belim hos durmuyor. (tombik oldugumdan)
en iyisi yine kirmizisi. saclarla hos durur :)
zaten aile arasi, almanyada pek abarti giyilmiyor zaten olsun :)

valla siyah da da gözüm var ama yazdigim gibi tombis olabilirim ama GÖSTERMEYI sevmiyorum. hicbiryerim cikmiycak. ne simit ne belim ne kolum :)) cok dikkat ediyorum takiyorum kafaya yani kirmizi en uygunu oldu. olsun yaa dedigin gibi zaten aile arasi. nisana kadar zayiflarim. ve sahane SADE dantel kollu zumrut yesili güpür nisanlik istiyorum insallah

Almanya'yı bilemicem canım ama içinde en rahat olduğun kendini en iyi hissettiğin kıyafeti giy o gün senin günün olucak umarım herşey çok güzel olur içine siner mutluluklar

Anladım canım. Çok haklısın, en şık olanı aslında insanın fiziğine en çok yakıştırdığı. Ama bunun kiloyla alakası yok inan ki. Ben normal kilodayım ama yazın bile çok nadirdir kısa kollu giydiklerim, kilodan daha da öte bende kollarımı göstermeyi pek sevmiyorum Siyah elbisenin kol kısımları olsaymış aslında çok zarif durmuş üzerinde, ama kırmızıda da hiç bir yerin belli olmamış canım rahatlıkla giyebilirsin ayrıca çok fazla takma, önemli olan müstakbel eşin seni böyle sevmiş. Nişana kadarda birazcık zayıflarsan hayallerindeki elbiseyi çokta güzel taşırsın

Almanya'yı bilemicem canım ama içinde en rahat olduğun kendini en iyi hissettiğin kıyafeti giy o gün senin günün olucak umarım herşey çok güzel olur içine siner mutluluklar

INSALLAH.... goreceksiniz saclarla makyajla sahane olucam insallahhhh
Yarinnn hazirliklarr basliyorrr
Cumartesii geceee gelsin fotograflar :))) optum hepiniziii
Yorumlariniz icin cook tsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…