siyah sana daha çok yakışmış daha asil kırmızı daha günlük gibi :) kollarında gayet normal küçük ayrıntılara çok takılma :)
kararsız kaldım.
kırmızıyı daha çok yakıştırdım, siyahta daha kilolu duruyorsunuz.
ama kırmızı söz için hafif mi kalır acaba?? kararsızım.
daha sonra nişanın olacak mı, yoksa söz nişan birliktemi yapılacak.
kırmızı elbisenize bayıldım çok yakışmış sizin sözünüz göze batın birazsiyah renk olmaz matem tutar gibi ayrıca kollarınızda bişide yok çok takılmayın allah mutlu mesut etsin inş
bende siyahı begendim.her zaman için siyahın bir asleti vardır.
ikisinide cok begendik
kirmizi civil civil, siyahi da asil dogru FAKAT kollarim gercekten cok kötü, fotograflardan pek belli olmamis, yani kötü derken kas yapmistim bilmeden, ve birakinca sporu tuaf oldu kollar, rahatsiz oluyorum, elbise cok güzel evet( kirmizi da heryerimi kamufle etti
Isteme Söz beraber olucak
nisanim salonda olucak ekim de insallah
Kirmizi cok mu sade????
ayrıca salonda nişanın olacaksa, gönül rahatlığıyla kırmızıyı giy canım,
tamam siyahın asaleti var derler ama artık cıvıl cıvıl renklerde çok tercih ediliyor.
elbisen sade ama siyahtan daha çok yakışmış, kilolarını kapatmış canım.
bence çok şeker olacaksın
kırmızı olan elbise çok cici, fotoğraftan göründüğü kadarıyla üzerine yakışmışfakat hem günlük elbise gibi hem de rengi çok canlı görünüyor sanki yazlık elbise tarzında... bu tip bi gün için olur mu bilemedim açıkçası siyahın kesimi konsepte gayet uygun..
sen buradaki yorumlardan çok hangisini istersen onu kullan İÇİNDE KALMASIN
Kollarimda basa takintili oldugum icin cesaret edemiyorum.
Evet siyah asil ama rahat etmem lazim. Bakalim napicam :)))
ilk bakışta siyahı tercih et derdim kırmızı olan çok günlük gibi geldi bana. ama dikkatli bakınca kırmızı daha iyi kamufle etmiş gibi duruyor.
kollarınla alakalı takıntın da varsa kırmızı olani tercih et derim Rahat etmen daha önemli.
şimdiden hayırlı olsun.
Allah tamamına erdirsin.
kollarını takıntı haline getirmene gerek yok ayrıca... siyah tercih edersen de çok şık bi bolero ile tamamlayabilirsin istersenilla kollarım kapansın dersen yani
canım benim kollarımda aynı senin gibi bende takılıyorum buna :18:
siyah güzel ama kol kısmı olmamış
kırmızı olanın kol kısmı kesinlikle daha iyi artık saçınla makyajınla ve aksesuarlarınla daha şık hale getiriceksin
şimdiden kolay gelsin canım inş. güzel geçer herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?