Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Söz elbisem: HANGISI UYGUN? YARDIM

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
AyliNiyazi ****SÖZLENDIIIII**** 09.03.2013

RESIMLERRRRRRRRRRRR BURADAAAAAAAAAAAAA

Merhaba

Beni takip eden bilir
Aslinda Söz elbisem hazirdi ama Kol takintim oldugu icin tekrar düsünmek istedim ve yeni elbise ismarladim

Kirmizi olan yeni
Siyah olan önce aldigim

Sizce hangisi daha uygun Sözüm icin?
Kol takintim oldugu icin Kirmizida daha rahat hissettim kendimi ama tabiki yanlis karar da almak istemiyorum
Yorumlarinizi bekliyorum

Bu arada gördügünüu babet balerin leri giyecegim. Topuklu giyemem cünkü boyumuz ayni malesef

Son düzenleyen: Moderatör:
siyah sana daha çok yakışmış daha asil kırmızı daha günlük gibi :) kollarında gayet normal küçük ayrıntılara çok takılma :)

kararsız kaldım.
kırmızıyı daha çok yakıştırdım, siyahta daha kilolu duruyorsunuz.
ama kırmızı söz için hafif mi kalır acaba?? kararsızım.
daha sonra nişanın olacak mı, yoksa söz nişan birliktemi yapılacak.

kırmızı elbisenize bayıldım çok yakışmış sizin sözünüz göze batın biraz siyah renk olmaz matem tutar gibi ayrıca kollarınızda bişide yok çok takılmayın allah mutlu mesut etsin inş

siyah sana daha çok yakışmış daha asil kırmızı daha günlük gibi :) kollarında gayet normal küçük ayrıntılara çok takılma :)

kırmızı elbisenize bayıldım çok yakışmış sizin sözünüz göze batın biraz siyah renk olmaz matem tutar gibi ayrıca kollarınızda bişide yok çok takılmayın allah mutlu mesut etsin inş

bende siyahı begendim.her zaman için siyahın bir asleti vardır.

ikisinide cok begendik
kirmizi civil civil, siyahi da asil dogru FAKAT kollarim gercekten cok kötü, fotograflardan pek belli olmamis, yani kötü derken kas yapmistim bilmeden, ve birakinca sporu tuaf oldu kollar, rahatsiz oluyorum, elbise cok güzel evet ( kirmizi da heryerimi kamufle etti

Isteme Söz beraber olucak
nisanim salonda olucak ekim de insallah

Kirmizi cok mu sade????

Son düzenleme:

ayrıca salonda nişanın olacaksa, gönül rahatlığıyla kırmızıyı giy canım,
tamam siyahın asaleti var derler ama artık cıvıl cıvıl renklerde çok tercih ediliyor.
elbisen sade ama siyahtan daha çok yakışmış, kilolarını kapatmış canım.
bence çok şeker olacaksın

Kirmiziyi giymek istiyorum sanki. Kötü demiyorsaniz giyerim. Onda daha rahatim gibi

ayyyy cok tsk ederimmm ah ah kilo problemi olunca böyle oluyor iste
insallah sac bas makyaj felan ben günlük görümünü abiye yaparim

kırmızı olan elbise çok cici, fotoğraftan göründüğü kadarıyla üzerine yakışmış fakat hem günlük elbise gibi hem de rengi çok canlı görünüyor sanki yazlık elbise tarzında... bu tip bi gün için olur mu bilemedim açıkçası siyahın kesimi konsepte gayet uygun..
sen buradaki yorumlardan çok hangisini istersen onu kullan İÇİNDE KALMASIN

Kollarimda basa takintili oldugum icin cesaret edemiyorum.
Evet siyah asil ama rahat etmem lazim. Bakalim napicam :)))

ilk bakışta siyahı tercih et derdim kırmızı olan çok günlük gibi geldi bana. ama dikkatli bakınca kırmızı daha iyi kamufle etmiş gibi duruyor.
kollarınla alakalı takıntın da varsa kırmızı olani tercih et derim Rahat etmen daha önemli.
şimdiden hayırlı olsun.
Allah tamamına erdirsin.

Kollarimda basa takintili oldugum icin cesaret edemiyorum.
Evet siyah asil ama rahat etmem lazim. Bakalim napicam :)))

kollarını takıntı haline getirmene gerek yok ayrıca... siyah tercih edersen de çok şık bi bolero ile tamamlayabilirsin istersen illa kollarım kapansın dersen yani

evet aynen canim, az önce komsum geldi yine giy bakim dedi. ikisinede aaa güzel dedi. siyahda kollarinda haklisin dedi. kirmizi hem civil civil bunu giy dedi :)

kollarını takıntı haline getirmene gerek yok ayrıca... siyah tercih edersen de çok şık bi bolero ile tamamlayabilirsin istersen illa kollarım kapansın dersen yani

canim siyah elbiseye bolero uymaz. düz elbise olsaydi olurdu
kirmizi olucak sanirim
ayy ne kalin kollari var desinler istemiyorum

canım benim kollarımda aynı senin gibi bende takılıyorum buna :18:
siyah güzel ama kol kısmı olmamış
kırmızı olanın kol kısmı kesinlikle daha iyi artık saçınla makyajınla ve aksesuarlarınla daha şık hale getiriceksin
şimdiden kolay gelsin canım inş. güzel geçer herşey.

Tsk cnm evet aynen. Babet giyecegim mecbur. Malesrf boylar ayni. Sac makyaj accesuar olacak artik iyi bisey :)))

Bence kırmızı muhteşem görünüyor.

Kırmızı çok spor kalmış.

Sözde siyah rengi tercih etmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…