• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz çikolatası

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
KIzlar abime 2 hafta sonra kız istemeye gitcez fakat bn bitürlü nasıl çikolata yaptırıcağımızı bilemiorum bn netten baktım ama bikaç tane beğendim sizlerle paylaşim dedim ama burdan nsl ekleneceğini bilmiorum ve siiznde fikirlerinizi istiorum nasıl bitr çikolata ve çiçek yaptırabilirz?

valla gümüş tepsi alın pastaneye verin, lağıtlı çikolatalardan güzel bi aranjman yapıyo onlar
tülle filan sarıp bide çiçek kondurdularmı tamam işte

$deniz ablam neco ve ben 012.jpg
bu benım söz cikolatam geneli hem gümüş tepside olur tülle fln suslenır daha sonra tepsi nişan içinde kullanılabiliyo iyi oluyo...

benimki buydu. tabağını süs eşyaları satan bir yerden almışlar. içini ve dışını da çikolata aldıkları yer yapmış

443.jpg

Canım albüm kısmında benimde söz çikolatamın resmi var benimki gümüş değildi ama gümüş gibi olan bir şeker tabağıydı geniş böyle içinde çeşit çeşit çikolata vardı ama benimkiler ucuza kaçmıştı :( şölenin çikolatasını almışlardı çok yağlı canım sen sakın alma.. Aranjmanı kısmızı tül ile sarmışlardı üzerinde pembe küçük güller vardı kırmızı kurdela ilede bağlamışlardı düğüm yaptıkları yerde pembe minik güllerden bir buket vardı tabi felaket silikonla yapıştırmışlardı açana kadar öldüm kaydirigubbakcemile3

canım çk güzelmiş bayıldım yaa

teşekkürler canım. gerçekten güzeldi. gerçek gümüş zaten alamaz herkes. genelde gümüş görünümlüdür. gerçek gümüş tabak nişanlım sormuş 1 buçuk milyar demişler...
böle kullanılcak bişi düşünün bence...

canm allah tamamına erdirsin... söz tepsisinde special çikolatalar daha şık duruyor.. netten falza araştırmana gerek yok aslnda hemen hemen bütün pastanelerde şık bi tepsi hazırlattırabilirsiniz... söz çikolatasın da kullandıkları tülün rengine yakın bi çiçek yada çiçeğe göre tül olursa daha şık durur bende öle olduuu :)

Back