Söz Kesimi söz çikolatası ve çiçeği

aynur_1996

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
3
0
36
Ankara
sevgili deneyim sahibi forumdaşlar yakında oğlumu sözleyecez,aklıma takılan birkaç nokta var acaba çiçek seçimi illa buket olmak zorundamı ne tarz çiçekler götürülebilir.Çikolata gümüş gondol düşünüyoruz fakat bazıları kristal ve porselenden hoşlanırken bazıları gümüş diyor sizce hangisinden yana seçimi kullanalım.Ayrıca ankarada bildiiniz yerler varsa çikolata için güzel kaliteli ve uygun olan bildirirseniz sevinirim...

benım sözümde çiçeğim pembe yapay ama okdr guzelkı kavanoz var altında pmbe seker gibi seyler var içinde toz halınde ustunde hos çiçeği tabı şimdi evımde kullandıkca o guzel gunu anımsıyorum sonra tekrar geldıklerındede eşim ozmn bana buket getırmıs cok mutlu olmustum ben gümüş tepsıden yanayım her zaman elınde olur ve kullanabılır ınsallah mutlu mesut olurlar :)

çok teşekkür ederim hülya hanım inşallah,vazo halinde güllerden alsammı diyor ama sizce olur mu böyle bişi yoksa buketmi uygun düşer

bence sonradan evine koyabilecegi vazo içinde yapay çiceklerden alın
çikolataada gümüş gondol en güzeli bana göre...
olmazsa oglunuz sorsun kıza ne tür şeylerden hoslanır ona göre alın

teşekkürler arkadaşlar vazoda yapay çiçek çoğunlukda fikir olarak, çikolatayı livadan sordurduk bakalım hayırlısı.Bildiğiniz güzel yerler varsa fikir almaya devam edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…