• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz çikolatalarınızı nerden aldınız ?

exce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
223
9
68
çorludayım söz çikolatanızı nerden aldınız fiyatlar yaklaşık ne civarda söyleyebilir misiniz acaba :)

Biz uygun alışveriş olsun diye Eminönünden aldık ayrı ayrı takım yaptık gondolu bir aldık çikolatayı gondola sığacak şekilde kilo şeklinde aldık gold çikolatasının fabrika mağazası vardı güzelce süslettik bir de normalde bu taraftalar da 200 TL fiyat verdikleri çikolataya spesiyaldi bir de nefisti tadı da biz Eminönünde 100 TL bile ödemedik benim kışkırtmam sonucu nişanlımı da düşündüm para bizim paramız göz boyamaya gerek yoktu :KK53:

Son düzenleme:
gondolu özel aldım tülünü kurdelesini de aldım götürdüm çikolatacıya 50 tl gibi bi fiyat tutmuştu yanlış hatırlamıyosam çok hoş olmuştu.

Gondolu ayrıca alıp "Kahve Dünyası"na götürüp doldurmuştuk bir güzel içini :) Tadları çok güzeldi, fiyatını net hatırlamamakla birlikte uygun bir iki haneli rakam ödemiştik. Hayırlı olsun şimdiden :)

Kizlar anlamadim simdi.. çikolatayi erkek tarafi almiyor mu normalde ? Kafam karisti simdi :KK53::KK53:

Kizlar anlamadim simdi.. çikolatayi erkek tarafi almiyor mu normalde ? Kafam karisti simdi :KK53::KK53:
evet erkek tarafı alıyor ben de erkek tarafı için soruyorum herşeyimizi beraber alacağımız için araştırmayı bayan olarak ben yapıyorum nedense erkekler o kadar hevesli olmuyor :)

Gondolu ayrıca alıp "Kahve Dünyası"na götürüp doldurmuştuk bir güzel içini :) Tadları çok güzeldi, fiyatını net hatırlamamakla birlikte uygun bir iki haneli rakam ödemiştik. Hayırlı olsun şimdiden :)
teşekkürler :) o halde ben de gondolu alıp kahve dünyasına gidiyorum başka gerekli bir şey yok herhalde süslemeyi onlar mı yapıyor :)

Back