Merhaba benim 1 senelik konustugum var kendisi ile ayni zmanda akrabayiz ve ailemin çok istediği biri onun ailesi de aynı şekilde çok istiyor ama ben 1 sende sadece alıştım sevemedim insan olarak sevdim ama bu çok yetersiz kaldı kendisi beni çok seviyor ve cok değer veriyor ama bende aynı şey yok beni mutlu etmek için herşeyi yapiyo bende ailemin de isteği üzerine konusyorum onun la 2 sefer ayrıldık ve kendisi istanbulda polis bana dediği şu ben burda casiyorSam senin için sende yoksan ben burda durmam dedi ve Hakkari ye tahin istedi hemen ama ben benim yüzümden gitmesini istemiyorum ama ona çok büyük zararlar verdim hem maddi hem manevi onun benden soğumasini istedim herseyi yaptım ama kesinlikle çok sakinlikle karşıladı bende ona öyle şeyler yaptım ki Vicdanen hiç rahat değilim bilerek arabasını ağaca vurdum herseyi yaptım ama yok hiç bi şekilde vaz gecmiyo ona çok söyledim ben senim kadar sevemem seni dedim tamam dedi ben elimden ne geliyorsa yaparım dedi sürekli rencide ediyorum sürekli ağır sözler söylüyorum ama yakismiyo böyle şeyler sevgisi çok saf ve temiz bana bit kötü kelime dahi kulanmadi seninde olursak çok uzulecegiz sürekli böyle olcagim ben sende uzuluceksin bende diyorum geride donemiyorum sözüm var hersey hazir sevilmeyi çok hakediyor ama ben onu haketmiyorum galiba ilgilenenlerden tesekkurler