Soyunma dolabı ile ne yapabilirim?

akivrak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
3
0
39
Merhaba arkadaşlar,
eşim iş yerini kapıyor. Alttaki fotoğrafta yer alan dolaplardan 4 adet boşa çıkıyor Sizce nasıl kullanabilirim Nasıl bir dekorasyon yapıp kullanabilirim? Dolabın ölçüleri ve diğer özellikleri hakkında bilgi almak için tıklayabilirsiniz.
Elbise dolabı olarak kullanayım diye düşünüyorum ama çelik olduğu için odada soğuk bir hava yaratır diye düşünüyorum nasıl sıcak bir görünüm kazandırabilirim sizce? İçine de neler koyabilirim önerilerinizi bekliyorum.

sıcak renklere boyayarak giyinme dolabı olarak kullanabilirsin.yada mutfağın genişse orada kiler gibi kullanabilirsin.balkona koyup ıvır zıvırlarını koyabilirsin.

Ben olsam kaplarım,balkona koyar kiler dolabı gibi kullanırım.Giysi dolabı için bence uygun değil.

mesela çoraplarını ,iç çamaşırlarını koyduğun renkli kutuları koyarsın.
kışın yazlıklarını kaldırırır koyarsın yazın tam tersi...

Hepinize teşekkürler. Üstünde şifreli kilit de var. Onu da etkin kullanabilir miyim acaba diye düşünüyorum.
Sıcak renkler ile boyamayı düşündüm ama sitede kırmızı da var o da çok sıcak görünmedi gözüme.
Muhtemelen balkona koyacağım ama çelik olunca dışarıda çabuk paslanır dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…