Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok herhalde kullananbunu bende merak ediyorum konuyu takipteyim
Ayy kıyamam canım tüh valla almadım bende çünkü çok ucuzda değil inşallah kullanan biri yazarNasıl biseymiş ki ? Az önce agda yapma maceram yarım yamalak sona erdi. Sinirden ağladım resmen. Aslında normalde de yapabiliyorum ama şu an hamile olduğum için çok zorlandım ve çok acıdı. Yarıda bıraktım
Peki sir agdadan başka ne farkları var ? Çok acıtıyor mu ? Sir gibi yağ ile mi temizleniyor ? Fiyatı falan nasıl ?ben kullanıyorum kücük bölgeler için sir ağdadan daha kullanışlı.
Peki sir agdadan başka ne farkları var ? Çok acıtıyor mu ? Sir gibi yağ ile mi temizleniyor ? Fiyatı falan nasıl ?
kızlar ben de sosyal medyada çok fazla görüp alıp kullanmaya başladım, ağda makinasıyla beraber geliyor zaten makina kısa bir süre içinde ağdayı eritiyor, şekersiz diyorlar ya ondan mıdır bilmiyorum ama kuafördeki gibi canım yanmadı ve genelde kızarır ya ağda sonrası herhangi bir kızarıklık da olmadı, çok kısa tüyleri bile alır diyorlar ama ben kısaları çok rahat alamadım, sürdüğünüz ağdayı soyduğunuz için (bez kullanılmıyor) zamandan tasarruf ediliyor bence
Bende aldım normal de çok hassas bir cildim var ve ağda kullandığım da yüz bölgemde tahriş ve yara oluyordu ama inci ağda hem makinası sayesinde hemencecik eriyor hem tahriş yapmıyor hemde bez kullanmadığımız için zamandan tasarruf ayrıca diğer ağda lar gibi işin bittikten sonra yağla temizleme gibi bir durum yok ayrıca benim aldığım sitede tüy azaltıcı sprey de hediye geldi ben memnunum hanımlar isteyene özelden nereden aldığımı siteyi yaza bilirim...
Sosyal medyadan Bi siteden aldım istersen ismini özelden yazarım için bende kullanıyorum gayet iyi hatta kocamın yüzünü ve ensesini bile inci ağdayla alıyorummerhaba, nereden aldınız ?
bugün yüzümü bimde satılan kağıt sir ağda ile almaya çalıştım. hiç alamadı. hep kaldı. aynı yere 2 kere ağda yapmak da trahriş ettiği için yapamadım dA. yarım yamalak kaldım böyle. hevesim kaçtı.
yüz için inci ağda nasıldır? tertemiz yapar mı? yüzümdeki kıllar için bi çözüm bulmam lazım saç çizgim, alnım, burnum, çenem, yanağım , bıyığım herrr yere yapıcam. inci ağda pembe pudralı olan iyi midir?
Merhaba arrkadaslar yeni uyeyim cevap nereye yazicam bilemedim..Merhaba bu aralarda bunu ç
Merhaba bu aralarda bunu çok görmeye başladım kullanıp memnun olan var mı acaba kullanımı kolay mı acısız mi ve gerçekten alıyor mu ?
ok görmeye başladım kullanıp memnun olan var mı acaba kullanımı kolay mı acısız mi ve gerçekten alıyor mu ?