söyleyemedim

tgba1435

sevmeyi seviyorum :)
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
64
46
103
tam aradigim baslik olmus sana hic bir zaman soyleyemeyecegim hislerimi bir yere bosaltma vakti gelip catti artik :KK52:birkaç ay önce oldukça heyecan dolu başlayan flörtleşme maceram tam bir ilişkiye evrilecekken son buldu ben tarafından, çünkü sevildigimden emin olsamda biz çok farkliyiz geleceği öngorebiliyorum ve hiç parlak değil çünkü hayatımızın farklı dönemlerini yaşıyoruz sen bir çok heyecanı tatmis tecrübe etmisken benim için herşey yeni başlıyor, ilklerimi eşimle yaşamak isterim ama bu sende mümkün değil işte anla beni, yaşadığın bazı acı tecrübeler de yoğurdu üfleyerek yemene sebep olacak, ama ben sütten ağzım yansın istiyorum daha, cok duygusalsin çok güzel seviyorsun beni sevdiğini iliklerime kadar hissettiriyorsun sana bir kere sarılmayı bende çok isterdim, seninle o dediğin yere gelmeyi başbaşa bir guncuk de olsa gecirebilmeyi ama senden ayrilamamaktan korkuyorum çünkü benim için mutlu son cizebilecek değilsin ,bakışların çok güzel ,gülüşün de öyle, hele utanisin ve heyecanlanisin gözlerimiz biraraya gelsin diye girdiğin o komik hallere ne demeli, ve bana söylediklerin beni prensesler gibi hissettiren cümlelerin, evet seni sevdiğimi bir kere bile demedim sana hatta hoslandigimi bile ama bende seni çok seviyorum aslında:KK60: bende sende eriyorum, seni uzaklastirirken bende acı çekiyorum, watsapta uzun süre çevrimiçi olmadiginda birsey mi oldu diye endişeleniyorum, senden haber almak istiyorum seni hala merak ediyorum, ama imkansiziz işte, sen şiirlere konu olabilecek cinsten bir naif adam seni hep mutlu olarak hatirlayacagim böyle ilgili sevgi dolu neşeli olduğun için sana minnettarim ,Elveda :cry:

Back