• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söylesenize....içinizdeki küçük çoçuk bu gün ne istiyor.

irna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
6.730
4
156
Amasya
:icecream:arkadaşlar bi düşünün bakalım içinizdeki çoçuk bu gün ne istiyor...

benim çoçuk bu gün yüzüme gözüme bulaştıra,bulaştıra çikolata yemek istiyor. :icecream:

Çocukken köyde tepeden naylon gübre çuvallarıyla kayardık. Yine o tepeden kaymak istiyorum

dışarda arkadaşilarımla beraber ip atlamak,saklambaç oynamak küçüklüğüme dair bütün oyunları oynamak isterdim

Herkesten uzakta kimseyle tek kelime konuşmadan günümü geçirmek isterdim

şaşırdım senin çoçuk çokmu uysal canım yaa.çoçuklar yerinde duramaz değilmi tüm cılgınlıklar aslında onlarda.mesala benim içimdeki çoçuk bugün

buranın pazarı şu an ,diğer benin sinir olduğu tezgahı yere indirmek istiyoooo..

şaşırdım senin çoçuk çokmu uysal canım yaa.çoçuklar yerinde duramaz değilmi tüm cılgınlıklar aslında onlarda.mesala benim içimdeki çoçuk bugün

buranın pazarı şu an ,diğer benin sinir olduğu tezgahı yere indirmek istiyoooo..

Benim çocuk çok yorgun onu son 2 senedir oldukça yorum şimdi canı sadece tek başına olmak istiyor:1closedeyes:

Benim çocuk çok yorgun onu son 2 senedir oldukça yordum şimdi canı sadece tek başına olmak istiyor:1closedeyes:

içimdeki çocuk bugun acıktı yemek istiyooooooo ama öbür büyük hanım sen orucsun diyoooo

içimdeki çocuk boya kalemleriyle boyama yapmak istiyor.istediğim her şeyi istediğim renklerde boyamak pembe bulutlar,sarı kocaman bir güneş,kocaman bir göl ve yeşillikler

ben hiç çocuk olmadım yaw.bebişliğimden beri hep usluydum.şu an içimdeki çocuk tatlı bi melodiyle şevkatlı güvenli kolar arasında uykuya dalmak istiyo sadece!

b.gif
o.gif
n.gif
i.gif
b.gif
o.gif
n.gif
istiyodu benim ufaklık, aşkım abisi almıştı ona geçen hafta geldiğinde, onlarda bi tane yedi :Roflol:

benim içimdeki çocukğun uykusu geldi yatacam diyor,ama öteki ben yemek yok kalk iftara ne kaldı yap bişeyler diyo.

içimdeki çocuk bi arabam olsa ve rastgele uzuuun uzun yollara gezsem istiyo

içimdeki çocuk koşmakk koşmak bağırmak haykırmak koşmak hiç kimse ne der diye düşünmeden koşmak haykırmak istiyor :)

içimdeki çoçuk çamurla oynamak istiyor,zille basıp kaçmak,koşu yarışı yapmak ..annesiyle babasının arasında güvenle uyumak istiyor:31:sevilmek için düşmüş taklidi yapıp nazlanmak istiyor bide bide:1: ah ah geri gel be çoçukluğum:emir_bebek:

Back
X