Tuvalet Eğitimi Söylemiyor

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

ankamaras11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
48
29
3
31
Evet bugün kızımla 3 yas tuvalet eğitimine başlayalı 15 gün oldu
İlk zamanlada ciş geldi deyip gidiyordu yani 3/4 gün içinde öğrenmişti ( gecede bezlemiyorum ) gece/gündüz ikisini bir öğrensin diye
Ama 4/5 gündür bişey oldu söylemiyo ben götürünce yapıyo
Tutuyo kendini gitmiyo
Tuvaletin var mı kızım diyorum yok diyor
Ama kendini sıkıyo belli anlıyorum
Bugün üzerne kaçırdı kızmıyorum kesinlikle ama söylemesi gerekmez mi
Biliyor çişinin geldiğini
Öz bakım kartları falan da aldım bak çişini yapıyo falan diye
Acaba böylesi bir durumla karşılasan oldu mu
Veya nasıl yaklaşmalıyım
Acaba yeni yeni öğrendiği için mi böyle
15 gün oldu bezi bırakalı daha kesinlikle geri dönemem beze
Eylül de kreşe de başlayacak
Acaba 1/2 aya tam anlamıyla öğrenebilir mi??

Benim oglum da ayni yasta. Yaz basinda alistirdik tuvalete. Hala oyuna falan daldığında kacirabiliyor ama oyle bir durum yoksa genelde söylüyor. Ben de aklima geldikce soruyorum. Bazen de ucuna kadar geliyor, tuvalete yetisemiyor, kaciriyor. Zamanla duzene girer diye dusunuyorum.

Sizinki gene cisi gelince tutuyormus. Benimki geldigi an yapiveriyor. Bir sure siz goturun tuvalete oraya yapiyorsa yine iyi

Evet bugün kızımla 3 yas tuvalet eğitimine başlayalı 15 gün oldu
İlk zamanlada ciş geldi deyip gidiyordu yani 3/4 gün içinde öğrenmişti ( gecede bezlemiyorum ) gece/gündüz ikisini bir öğrensin diye
Ama 4/5 gündür bişey oldu söylemiyo ben götürünce yapıyo
Tutuyo kendini gitmiyo
Tuvaletin var mı kızım diyorum yok diyor
Ama kendini sıkıyo belli anlıyorum
Bugün üzerne kaçırdı kızmıyorum kesinlikle ama söylemesi gerekmez mi
Biliyor çişinin geldiğini
Öz bakım kartları falan da aldım bak çişini yapıyo falan diye
Acaba böylesi bir durumla karşılasan oldu mu
Veya nasıl yaklaşmalıyım
Acaba yeni yeni öğrendiği için mi böyle
15 gün oldu bezi bırakalı daha kesinlikle geri dönemem beze
Eylül de kreşe de başlayacak
Acaba 1/2 aya tam anlamıyla öğrenebilir mi??
Evet 1 ay boyunca anca oturtur bu aliskanligi. Bazen de evin icinde gurultu patirti anne babanin kavgasindanda etkileniyorlar bu yuzden stres ve kaygi olusuyor o zamanda soylemiyorlar ya da bir yere yapiyorlar.

Oglumda 3 yasinda tuvalete gitmiyor lazı.lıga oturmuyor 1 hafta oldu bezi bırakalı ne yapmam lazım sürekli altina isiyor ozaman kendisi gösteriyor

Oglumda 3 yasinda tuvalete gitmiyor lazı.lıga oturmuyor 1 hafta oldu bezi bırakalı ne yapmam lazım sürekli altina isiyor ozaman kendisi gösteriyor
Bir sure altina yapip rahatsiz olmasi gerekiyor sanirim. Sonra cisini küloda yapmamasi gerektigini anlayacak.
Dün buraya yazmistim külot yikamaktan ev silmekten yoruldum diye. Bugun benim oglan hic kacirmadi, ben saat basi goturuyorum lazimliga yapiyor.

Bir sure altina yapip rahatsiz olmasi gerekiyor sanirim. Sonra cisini küloda yapmamasi gerektigini anlayacak.
Dün buraya yazmistim külot yikamaktan ev silmekten yoruldum diye. Bugun benim oglan hic kacirmadi, ben saat basi goturuyorum lazimliga yapiyor.
Valla rahatsiz oluyir aslinda çisini yapınva hemen külodunu çıkarıyor..benimki lazımlıga falan oturmuyor tuvalete hic girmiyor sorunum burda😯

Bence biraz erteleyin egitimi. 1 ay sonra tekrar deneyin. Ilk denemede korkup agliyorlar. Ikinci denemede daha iyiydi benim oglan korkmadi. Ama kakasini tutuyor su an
Dogru söylüyorsunuz bende ertelemeyi düsünüyorum oglumun ikizi var kızım ogrendi sayılır tuvalete gidip yapiyo biraz ona odaklansam iyi olcak daha sonra oglanada ögretirim artik ikisi birden cok zorladi beni

Dogru söylüyorsunuz bende ertelemeyi düsünüyorum oglumun ikizi var kızım ogrendi sayılır tuvalete gidip yapiyo biraz ona odaklansam iyi olcak daha sonra oglanada ögretirim artik ikisi birden cok zorladi beni
Allah yardimciniz olsun bu yaz ogrenir o da. Birkac hafta daha bez baglayin sonra birkac gunde ogrenir

Back