soylemelimiyim

sana daha açık yazayım canım kızlık zari 7 santim ve daha fazlasida olabilir içerdedir ve çok esnektir yani düşmeye yada kazayla bozulmaz. ilk ilişkide bile bozulmuyo zar sen kaza geçirirken kıyafetin olduğuna gore üstünde bozulması imkânsız yine için rahat etsin taninmadigin hic gitmedigin bir özel hastaneye gidip muane olabilirsin ama bir daha hic gitmiyecegin bir hastane olsun

sana daha açık yazayım canım kızlık zari 7 santim ve daha fazlasida olabilir içerdedir ve çok esnektir yani düşmeye yada kazayla bozulmaz. ilk ilişkide bile bozulmuyo zar sen kaza geçirirken kıyafetin olduğuna gore üstünde bozulması imkânsız yine için rahat etsin taninmadigin hic gitmedigin bir özel hastaneye gidip muane olabilirsin ama bir daha hic gitmiyecegin bir hastane olsun
beni çok rahatlattin gerektwn çok saol

kızlık zarının yırtılması için içine illaki bişey sokmaya gerek yok.
eğer sert bir şekilde düşme ve ters bir şekilde ciddi düşme olayı olursa basınçtan dolayı iç yırtılma da olabiliyor.
ama bunu söylemeden önce git bi özel hastane de doğum kadın uzmanına kontrol ettir.
sonuçta bu kadar düşüneceğine ne var ki?
eğer tabii ki bunu dert ediyorsan, aynen doktora söyle, bisikletten düştüm kızlık zarım yırtılmış mı diye kontrol ol.
ve asla da söyle, hiç bir şey olmasa kafasında boşyere acaba kalması derim

yasaklasınlar bu bisikletleri anacığım.... memleketin yarısının bekaretini bozmuş :p

Aynı şeyi yaşadım. Hiç bir şey olmaz merak etme :KK66:

birincisi bekaret bisiklete binmekle bozulmaz şehir efsanesi o.
ikincisi erkek arkadaşın bu konuya takacaksa zaten kendisinin de bakir olduğunu ispatlaması lazım ki bu devirde bakir erkek bulmak çölde su bulmak gibi zaten çoğu genelev gibi yerlere gidiyor
üçüncüsü sen anlatsan bile sana inanmayacaktır erkek sonuçta olay daha da büyür gider.

Bence bu konuyu nisanliniza hic acmayin daha iyi. Bu seferde inanmaz filan..

Zaten üzerinden seneler gecmis, bildigim kadariyla, kan gelip gelmemesi degil de, malum bölgeye girisin kapali olmasi önemliymis..

Yasadigim yerde duyuyorum, erkekler, ameliyatla sahte kizlik zari yaptirilsa bile anliyormus.

Misal senelerce burnunu karistirdin, sonrada o burun deliginin girisini diktin burnumu karistiramayayim diye.. Sonra canin yine burnunu karistirmak istedi ve o dikisi söktün.. Burun deligine parmagini yine eskisi gibi kolayca sokabilirsin.. Ama hayatinda hic burnunu karistirmamis olsaydin, parmagini burnuna sokmakta zorlanirdin :)

Biraz tuhaf bir örnek oldu, ama baska türlü nasil anlatayim ? :KK70:

ôzetle mühim olan, zorlanmakmis efendim, kan filan gelmeyede biliyormus :)

Bence bu konuyu nisanliniza hic acmayin daha iyi. Bu seferde inanmaz filan..

Zaten üzerinden seneler gecmis, bildigim kadariyla, kan gelip gelmemesi degil de, malum bölgeye girisin kapali olmasi önemliymis..

Yasadigim yerde duyuyorum, erkekler, ameliyatla sahte kizlik zari yaptirsa bile anliyormus.

Misal senelerce burnunu karistirdin, sonrada o burun deliginin girisini diktin burnumu karistiramayayim diye.. Sonra canin yine burnunu karistirmak istedi ve o dikisi söktün.. Burun deligine parmagini yine eskisi gibi kolayca sokabilirsin.. Ama hayatinda hic burnunu karistirmamis olsaydin, parmagini burnuna sokmakta zorlanirdin :)

Biraz tuhaf bir örnek oldu, ama baska türlü nasil anlatayim ? :KK70:

ôzetle mühim olan, zorlanmakmis efendim, kan filan gelmeyede biliyormus :)
:KK70::KK70::KK70:Çok açıklayıcı olmuş tebrikler:KK9:

canim essegin aklina karpuz kabugu dusurme. biraz agir bir tabir oldu ama baska soz bulamadim. ortada birsey yokken oglanin baska seyler dusunmesine gerek yok . babanin oglu değil ya sana körü körüne inansin. bu imkansiz yani sen olsan aynı durumda seninde icin rahat olmaz. ben saglikciyim kizlik zari oyle hemen bozulmaz. seninki buyuk ihtimal vajina yolunda yara olusmasindan dolayi kanamistir. ayrica sen iliskiye girmemissin daha once. kocanla iliskiye girdiginde oda bilir senin kiz olup olmadigini cunki iliskiyi yapmakta zorlanır ve daha bursuru sey. o yuzden icim rahat olsun diyorsan git bi doktora gozuk. kizligin bozulmus derse de diktirirsin. cunki onceden kimseyle yatmamissin.

doktora gitmeyi düşünmüyorum ins.yirtilmamistir .. eğer yirtildiysa da yapicak bosey yok diktirmem asla o daha büyük aldatmaca olur egee ilişkide kan gelmezse onunla beraber giderim doktora nasıl olsa doktorlar anlıyor daha önce ilişki yaşanıp yaşanmadığını .. en iyisi böyle yapim ....

İnşallah esnek değildir! Kanamanın neden gerçekleşmediğini öğrenmek için eşinle birlikte dr dr gezecek olmak çok küçük düşürücü bana göre....

Aslında doktora gitsen daha iyii olur .. Bu arada hala annenin haberi yok mu ?

Bisiklet gidonu vajinanıza girmediyse bozulmamıştır ki pek girecek bir şey de değil.
Sonuçta kızlık zarı hemen ucunda durmuyor biraz içeride.

X